2777
2789
عنوان

راستش الان بهم حمله نکنین ولیییی من باهاش آشتی کردم 🥲🩷

| مشاهده متن کامل بحث + 364 بازدید | 31 پست
کلا بنظرم از اینجا نظر نخواه چون کسی تو اون حین بحث شما رو ندیده بخواد تشخیص بده و نسخه بپیچه.

دقیقااا دیشب خیلی منو پر کردن 

خودم عصبی بودم عصبی تر شدم 

رفتم اون بیچاره رو ترکوندم 

بعدا به خودم اومدم پیامامو خوندم دیدم چقد زننده حرف زدم 

بعد اومدم اینجا گفتم به اونم حق میدم ناراحت بشه 

کاربرا حمله کردن که نههه چقدددد بهش حق میدی 

برو باهاش کات و فلان :/

دبیر ادبیات آینده هستم 😍💗 شاعرتونم🥹✨غزل سرا🌱 برای کنکورم یه صلوات مهمونم نمیکنی؟!♥️🫂 دختر مهربون و قویی هستم و روحیه مستقلی دارم :) توی زمینه شعر و کتاب و رمان میتونم کماکان کمکتون کنم 🕊️🌱

😂😂😂😂🤦🏻‍♀️

😁😁

دبیر ادبیات آینده هستم 😍💗 شاعرتونم🥹✨غزل سرا🌱 برای کنکورم یه صلوات مهمونم نمیکنی؟!♥️🫂 دختر مهربون و قویی هستم و روحیه مستقلی دارم :) توی زمینه شعر و کتاب و رمان میتونم کماکان کمکتون کنم 🕊️🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دستمالیت کرده بود و نبودتم براش فرقی نداره انتظار داری الکی بهت امید بدیم؟من سه سال با نامزدم دوس بودیم این آدم حتی دست منو نگرفت یعنی جراتشم نداشت تنها قولی که بهش دادم این بود منتظرش میمونم کاراش درست شه پارتنر به درک خودت عزت نفس داشته باش یارو یهویی اومده اجازه میدی مثل یه دستمال باهات رفتار کنه الانم با چهارتا حرفش باز بلانسبت خر شدی اینجا اصلا نظر نخواه ببخش که رک و راست گفتم

2805
دقیقااا دیشب خیلی منو پر کردن خودم عصبی بودم عصبی تر شدم رفتم اون بیچاره رو ترکوندم بعدا به خودم اوم ...

آفرین خودت ماشالا عاقلی بالغی😁 خودت بشین فکر کن چی خوبه چی بد

"ز شیر شتر خوردن و سوسمار عرب را به جایی رسیدست کار که تاج کیانی کند آرزو تفو بر چنین چرخ گردون تفو" فردوسی بزرگ

اوکی پس دوس پسرته و شماهم بچه ای با این جوابت ایشالا میشه شوهرت به خوبی و خوشی

بچه بودنو کی تعیین میکنه؟

من از لفظ دوست پسر خوشم نمیاد ، خیلی بی ارزشه برام ارزشی نداره به همین دلیلم هیچ وقت ازش استفاده نمیکنم.

شما برو سعی کن سنتو افزایش بدی!

بچه بودنو کی تعیین میکنه؟من از لفظ دوست پسر خوشم نمیاد ، خیلی بی ارزشه برام ارزشی نداره به همین دلیل ...

کلا رابطه بی معنی و پوچ بی ارزشه شما معلوم نیس کی هستی تو پروفایلت زدی ۵۹سال ولی بچه و ناپخته حرف میزنی دعوا باهات ندارم که دختر جان

دستمالیت کرده بود و نبودتم براش فرقی نداره انتظار داری الکی بهت امید بدیم؟من سه سال با نامزدم دوس بو ...

عزیزم شما حرفایی که من بهش زدمو دیدی؟

ماجراهای قبلشو خبر داری؟

چیزایی که رد و بدل شد رو میدونی؟

تو کجای ماجرایی؟؟

فقط تعمیم میدین ، همین!

متاسفم براتون. نه سر پیازین نه ته پیاز میایین میگین کات کن.

بهش گفته بود و نبودت واسم فرقی نداره دقیقا کجاش خوبه؟😂

باز اینا شدن دایه مهربانتر از مادر

خب کاربرا از احساس واقعی خبر ندارن که عزیزم فقط طبق حرفایی که میزنی نظر میدن چیکار کنن دیگه البته بع ...

دقیقا ، و کاش نظر بی خودی ندن 

عزیزم شما حرفایی که من بهش زدمو دیدی؟ماجراهای قبلشو خبر داری؟چیزایی که رد و بدل شد رو میدونی؟تو کجای ...

حالا فعلا احساسی رفتار کن چهار روز دیگتم می بینم کات نکن بمون باهاش حرفی که باید زدمو زدم بقیش با خودت

کلا رابطه بی معنی و پوچ بی ارزشه شما معلوم نیس کی هستی تو پروفایلت زدی ۵۹سال ولی بچه و ناپخته حرف می ...

میگم که 

شما برو سنتو افزایش بده 

برو هرکاری میخوای بکن خب به ما چه ربطی داره تاپیک نزن اگ دلت میخواد همه تشویقت کنن😕

من تشویق نمیخام ، سعی دارم رفتارتون رو اصلاح کنم 

یکی میاد میگه شوهرم سرم داد کشید 

شما میگین برو طلاق فقط طلاق!

اون شوهره هم ادمه و اعصاب مصاب داره 

زندگی گاهی بالا پایین داره 

فراز و نشیب داره 

نمیشه که با یه اتفاق کوچیک سری بگیم کات و تمام ...

پس اون همه عشق و عاطفه رو چیکار باید کرد ؟

دفن کنیم؟ نمیشه اینجوری!

2810