2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببخشید عزیزم لعاب برنج رو چجوری باید استفاده کرد یعنی منظورتون از لعاب برنج چیه؟

نگاه آبجی 

یه قاشق برنج رو بریز تو دیگ آب زیاد بریز 

بزار اون قدر بپزه که برنج کامل له بشه 

بعد که دیدی له شد 

یه صافی از اینا که برا چایی استفاده میکنیم 

برنج ها رو بریز داخلش بعد با یا قاشق آروم فشار بده آبشون رو بگیر 

آبش باید غلیظ باشه خیلی اون لعابه 

بعد بزار یخ بزنه تو قالب های کوچکیک 

هر روز صبح و شب ماساژ بده به پوستت بعد بزار ده دقیقه بمونه و بعد با آب سرد بشور 

بلوری می‌کنه پوستو بعد یه مدت 

ما باور کرده ایم که خداوند ما را از بالا میبیند. اما او در واقع از درون مینگرد ❤️...
2805
ییبوست نداری

نه گلم معدم روزانه کار میکنه

وقتی داری براش میمیری از دوریش دیونه میشی نمیتونی زنگ بزنی بهش نمیتونی پیام بدی.   ولی اون برعکس تو بغل یکی دیگه س پس خودتو الکی برای یه بی عرضه داغون نکن. خودت عشقی به خودت برس آدمای بهتری تو زندگیت میان  شایدم بدتر ولی بازم تو حال خودتو خوب کن چون مثل تو توی این دنیا تکه فداتشم🥰
ب موهات میشه بیشتر توضیح بدی چقد هزینش شد

ژل آتوسا هس رفتم از رفیقم قرض کردم اندازه دو بند انگشت زدم ب موهام هزینه خاصی نداشت خداردشکر

༺ یک قلب و؋ـاבار کا؋ـیست🖤👌 ༻

نگاه آبجی یه قاشق برنج رو بریز تو دیگ آب زیاد بریز بزار اون قدر بپزه که برنج کامل له بشه بعد که دیدی ...

مرسییی قشنگم

MAFIA PLAYER                                                                میشه برام دعا کنید که دوباره سلامتیم رو به دست بیارم من هنوز سنم خیلیی کمه که درگیر بیماری بشم                                        اگه صلوات فرستادید یا دعا کردید بگید که منم براتون صلوات بفرستم
2810