2777
2789

سلام دوستان من میخام یک تخصص کامپیوتری مثل برنامه نویسی یا ترید یا هوش مصنوعی یا تدوین یا غیره(اگه مهارت دیگه ای هست رو بگید) رو یاد بگیرم

حالاموندم برم کدوم یکی از اینارو یاد بگیرم

الان از اینا کدومش مدت زمان کمتری واسه یادگیری لازم داره؟ و کدومش آینده بهتری داره؟ و کدومش درامد بیشتری داره؟ وکدومش یادگیری آسون تره؟ و از این مهارتها  کدومش به لب تاپ مجهز تر وکدومش لب تاپ معمولی تر نیاز داره؟ خوشحال میشم راهنمایی کنید

تدوین و این چیزا لب تاب حرفه ای میخواد حدود ۷۰به بالا اقلا 

برای شروع برنامه نویسی با لب تاب حدود۵تومنم میتونی شروع کنی 

برنامه نویسی یک مسیر طولانی هست و زود به درآمد نمیرسی 

اما مهارتهای فتوشاپ و گرافیک راحتتر میتونه تو رو به درامد برسونه 

یا دوره های سئو و تولید محتوا 

در هر حال برای شروع ب لب تاب حرفه ای نیاز نداری اما برای کار لب تاب حرفه ای لازم داری 

هوش مصنوعی هم جوری هست که طبیعتا هم خود زیرشاخه های هوش مصنوعی رو باید یاد بگیری و برای پیاده سازی هم برنامه نویسی رو باید در کنارش ادامه بدی 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوست عزیز هوش مصنوعی زیر مجموعه ی برنامه نویسی هست یعنی یه شاخه از همون حوزه 

ترید به تخصص کامپیوتر ربطی نداره دنیای ارز دیجیتالی و بلاک چین هست 

تدوین و ... هم گرافیک حساب میشه و آینده ی خوبی براش نمیتونم در نظر بگیرم

همون هوش مصنوعی و برنامه نویسی عالیه

برنامه نویس وب هستم . آیدی تلگرام برای سوال یا سفارش برنامه نویسی : @gutyuvasi

دوست عزیز هوش مصنوعی زیر مجموعه ی برنامه نویسی هست یعنی یه شاخه از همون حوزه ترید به تخصص کامپیوتر ر ...

برنامه نویسی رو میگن هم خیلی سخته یادگیریش وهم لب تاپ گرون قیمت نیازه

ترید به نظرم بهتر باشه هم زودتر یاد میگیری و هم لب تاپ ارزان تر کارتو راه میندازه

نظرتون راجب ترید چیه؟

برنامه نویسی رو میگن هم خیلی سخته یادگیریش وهم لب تاپ گرون قیمت نیازهترید به نظرم بهتر باشه هم زودتر ...

همون لپتاپی که کار ترید را راه میندازه برای برنامه نوسی هم مناسبه ، اون گیمینگ هست که لپتاپ گرون نیاز داره نه برنامه نویسی !

سختی که هر دوش سخته اگه منظورتون از ترید این چیزیکه تو پیج های اینستاگرامی تبلیغ میشه شما ترید یاد نمیگیری نهایتا یه پکیج میفروشن بهتون و باز بیکار میمونید

ترید نیاز به تخصص بلاک چین ارز دیجیتالی کار با صرافی ها پیگیری اخبار دنیای ارز دیجیتالی بصورت روزانه و ... داره اینا هیچ تفاوتی از نظر سختی با کارهای یه برنامه نویس نداره تازه من میگم ترید سخت ترم هست چون نسبت به کاری که انجام میدی درامدت فوق العاده پایینتر از برنامه نویسی هست.

برنامه نویس وب هستم . آیدی تلگرام برای سوال یا سفارش برنامه نویسی : @gutyuvasi