2777
2789
میشه بگین تو قنوت چی میگین من تو قنوت چی بگم که سخت نباشه چون اولین بارمه و اینکه بعد گفتن این اذکار ...

من اول صلوات بعد سه بار الهم عجل لولیک الفرج

بعد حاجت های خودمو

بعد پنج مرتبه اللهم اغفر للمومنین...

چندتا ازافراد مثلا خانواده همسر دوست آشنا اعم از زنده یا مرده

هرتعداد که دوست داشتم استغفرالله

هفت مرتبه هذا مقام العائذ...

هرچندتا دوست داشتم العفو

اللّهم عجّل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)  ❤️السّلام علیک یا صاحب الزّمان ❤️برای سلامتی امام زمان صلوات🌹                     خدایا بیاد روزی که خونم کنار مسجد باشه و صدای اذان بپیچه تو خونم مخصوصا اذان صبح ماه رمضون و دعای سحر  بگو آمین💚💚
من اول صلوات بعد سه بار الهم عجل لولیک الفرجبعد حاجت های خودموبعد پنج مرتبه اللهم اغفر للمومنین...چن ...

مثلا تو اون قسمت خانواده و اینا میگم اللهم اغفر علی(اسم فرضی)

اللّهم عجّل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)  ❤️السّلام علیک یا صاحب الزّمان ❤️برای سلامتی امام زمان صلوات🌹                     خدایا بیاد روزی که خونم کنار مسجد باشه و صدای اذان بپیچه تو خونم مخصوصا اذان صبح ماه رمضون و دعای سحر  بگو آمین💚💚

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من اول صلوات بعد سه بار الهم عجل لولیک الفرجبعد حاجت های خودموبعد پنج مرتبه اللهم اغفر للمومنین...چن ...

یعنی میشه به اختیار هر چند تا دلمون خواست بگیم؟

2805