2777
2789
عنوان

بیاین بگین کدوممون مقصره من یا شوهرم😔خیلی ناراحتم

| مشاهده متن کامل بحث + 213 بازدید | 36 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باورت میشه ۵ ماهه منتظرم همین بازار رفتن و النگو ام؟ دقیقا پنج ماه ، چند ماه پیشم پولا اماده بود خاس ...

عزیزم میفهمم 

من خودم از عید پارسال لباس نگرفتم😂

ولی نمیگم درسته اصلا 

اونم یه جاهایی کارش غلطه

ولی با کرد زبونی و محبت و عشق اونو بکش سمتت با فحش و دعوا هیچی نمیشه هیچ تازه فرارم می‌کنه 

2805

ببین منم حقیقتا هیچی نمی‌دونم از زندگیتون 

از بخام بعد مثبتو ببینم 

ترجیحا یه شام خوب درست کن به خودت برس خوشگل کن لبخند بزن بهش مطمعن باش خودش میاد معذرت خواهی بدون کلام لطافت به خرج بده

عزیزم میفهمم من خودم از عید پارسال لباس نگرفتم😂ولی نمیگم درسته اصلا اونم یه جاهایی کارش غلطهولی با ...

الان تکلیف چیه😔اونم رابطه بخاد من امتناع کنم شروع میکنه ب بدوبیراه گفتن و قهر میکنه من شب میرم سمتش 

۵ ماهه منتظرم هی امروز فردا میکردکلا بدقوله

عزیزم کلا مردا همینن حالا هم غصه نخور برات کوچولوت خوب نیست عزیزم ، مبارک باشه النگو خریدین چندگرم شد میشه عکسشو بفرستید منم قراره بخرم اگه خدا بخواد

ببین منم حقیقتا هیچی نمی‌دونم از زندگیتون از بخام بعد مثبتو ببینم ترجیحا یه شام خوب درست کن به خودت ...

وقتی سر رابطه توهین میکنه و... اونم با مهربونی و لطافت رفتار میکنه ک من برم سمتش ؟

دقیقا درکت میکنم من یه عمر با همچین مواردی دست و پنجه نرم کردم این امروز و فردا کردن ها الانو یک ساعت دیگه گفتن ها اینکه شب برای فردا برنامه بچینه بعد صبح تا لنگ ظهر بخوابه و هیچی اونجوری که قرار بود پیش نره و این پروسه ی همیشگی باشه  آدمو روانی میکنه حتی اگه سر مسائل جزئی باشه حالا همه اومدن گفتن بخاطر یه خرید قشقرق بپا کردی اما آدم تا این شرایطو تجربه نکرده باشه درک نمیکنه 

ولی به نظرم فردا یه اسنپ بگیر برو خرید کن دم در خونه سوار میشی اونجا پیاده میشی شوهرتم ببره همینه دیگه (اگر چه که میفهمم اون دلخوشی همراهی شوهر یه چیز دیگه ست ) 

وقتی سر رابطه توهین میکنه و... اونم با مهربونی و لطافت رفتار میکنه ک من برم سمتش ؟

ببین من نمیدونیم چجوریه ولی اینی که میگمو امتحان کن

معمولا آدما کلا هر جور باهاشون رفتار بشه همون جور رفتار میکنن

الان من برم تف کنم تو رو شوهرم اونم یکی میزنم در گوشم

ولی اگر لطفات و مهربونیت به خرج بدم اونم خر میشه

یه چند بار از در عشق و محبت وارد شو ببین اونم متقابلا خوبه یا ن

اگر باز این رفتار و تکرار کرد یه بحث ذیگس

دقیقا درکت میکنم من یه عمر با همچین مواردی دست و پنجه نرم کردم این امروز و فردا کردن ها الانو یک ساع ...

دقیقا من دلم میخاد دوتایی دست همو بگیریم بریم قدم بزنیم حرف بزنیم بخندیم نظر همو بپرسیم تتهایی نمیتونم برم 😔۵ ماهه من منتظر این بازار و النگو خریدنم 😔

2810