2777
2789
عنوان

روز خواستگاریتون چی پوشیدین😅

| مشاهده متن کامل بحث + 259 بازدید | 28 پست

من یه لباس پوشیدم یه حالت زیرسارافونی سفید حریر شیک بود یکم چین داشتم و روش به سارافون مانند طوسی روشن که پایینش گلدوزی های شیک کارشده بود

با روسری ست که بهش بیاد با جوراب شلواری و صندل پاشنه بلند

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کلا عروسی که چادر سر میکنه رو یه جور خاصی دوست دارم🥰😅

دوستانی که‌‌ میخوابد نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀
خواستگاری شومیز سارافون پوشیدم پوشیده بود بله برون کت شلوار

عکس نداری از لباس خواستگاریت عزیزم؟

«از رها کردن نترس…هیچ‌کس نمی‌تواند چیزی که مال توست را از تو بگیرد؛ و تمام دنیا نمی‌توانند؛ چیزی که مال تو نیست را حفظ کنند..»🌿
سلام عزیزم منم چادری هستم ولی چادر ایرانی اصلا بلد نیستم نگه دارم روی سرم برای همین نمی‌خوام چادر بپ ...

عزیزم منم بیرون چادر ایرانی سر نمیکنم عربی سر میکنم، اما چادر تو‌خونه اصلا نیاز به نگه داشتن خاصی نداره با دستم جلوشو میگیرم فقط

نه واقعا چیزی نمیتونه جایگزینش بشه یکم تمرین کنین

عروس خانوم، اگه سوالی داشتین در حد توان کمکتون میکنم منم مثل شمام

دوستانی که‌‌ میخوابد نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀
من یه لباس پوشیدم یه حالت زیرسارافونی سفید حریر شیک بود یکم چین داشتم و روش به سارافون مانند طوسی رو ...

عکس لباست رو نداری عزیزم؟

بنظرت خیاط تا یه هفته می‌تونه دوخت بزنه این مدلارو؟

«از رها کردن نترس…هیچ‌کس نمی‌تواند چیزی که مال توست را از تو بگیرد؛ و تمام دنیا نمی‌توانند؛ چیزی که مال تو نیست را حفظ کنند..»🌿
الان فرض میکنم میگم چه خوشگل بوده

ممنون عزیزم هم بلند و پوشیده بود هم روشن وشیک

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!
عزیزم منم بیرون چادر ایرانی سر نمیکنم عربی سر میکنم، اما چادر تو‌خونه اصلا نیاز به نگه داشتن خاصی ند ...

منم چادر بپوشم خیالم راحت تره 

چون داماد هم چادر دوست داره😁

ولی میترسم چایی چیزی ببرم بیفته زیر پام آبروم بره🙈😂

عکس لباست رو نداری عزیزم؟بنظرت خیاط تا یه هفته می‌تونه دوخت بزنه این مدلارو؟

تواین گوشیم ندارم متاسفانه ولی اگ کاربلد باشه شاید

من اماده خریدم

این سبکی میتونی بپوشی

اولی خیلی قشنگه

مرسی گلم