2777
2789
عنوان

برای سالگرد ازدواج جاریم چی بپوشم

| مشاهده متن کامل بحث + 3362 بازدید | 149 پست
لباس مجلسی های شیک مخصوص بارداری ،می تونی نگه داری ماه آخر خودتم باهاش عکس بگیری

آره ایده خوبی بودذذذ🌝

فقط 18 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پروفایل خودمَم🤍فندوق کوشولوي مامان🥹تو دلیِ گشنگم🤰من و بابایی خیلی دوست داریم و بي صبرانه منتظر دیدن روی ماهتیم🫠تو این دنیای کوچیک و هفت میلیارد آدم ، یعنی تو باور میکنی؟ شمردی؟ اصلا کی شمرده؟ به جز سیاستمدار ها ، دیدی کسی آدم بشمره؟! باور نکن🥲.... باور کن همه‌ی دنیا فقط تویی و برخي دوستان🫂بقیه هم تکراری اند...💍 تو از گل و ماه  پري برای من زیباتری، تو تمام دلخوشي این دختری💍🫠من از نسل کوروش نام آورم🥰#نه_به_اعدام_سیاسی🥺

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی عزیزم بابت راهنماییکتونی بگیرم احتمالاولی اگه پیراهنی بگیرم ک قد کوتاه داشته باشه با کتونی زشت ...

ازین کتونی سفیدای بنددار بگیر  که الان مده و اونو میشه با پیراهن اسپرت هم پوشید ...خوش بگذره بهت 💋

کاربری سوممه بی دلیل و بی خبر از همه جا و همه چیز تعلیق شدمم اخه چراااااا😎😎😎😎 اسم هارو اصلا نمیخونم شاید تو یه تاپیک باهات هم نظر بودم و یجای دیگه باهات جنگیدم تو به دل نگیرر.😍مدافع و حامی حقوق حیواناتم ❤❤ عشق میدم بهشون و صد برابر عشق میگیرم ازشون ،خدا هم اون بالا میبینه و دعاشونو در حقم مستجاب میکنه 🤗🤗.اگه جایی گربه یا سگی دیدی دنبالت میاد نمی‌خواد بترسونت یا آسیب برسونه  ،اون گشنشه حتی شده یه لقمه از غذاتو بهش بدی ، بخدا که صوابش کمتر از سیر کردن آدم گرسنه نیست . اینا هم مخلوق خدان،خدا دوسشون داشت که آفریدشون 😻پس توهم مخلوق خدارو دوست داشته باش اینا خیلی معصومن..😻😻 تو این روزای گرم بیاین بفکرشون باشیم حتی یه ظرف اب کوچیک کنار جدول تو پیاده رو یا زیر درخت  هم بزارین  باعث میشین یه موجود بی زبون از تشنگی دربیاد همین کارهای کوچیک باعث میشه اونا دعاتون کنن ، خدا هم ازون بالا میبینت و جبران می‌کنه واست ، اون موقع است که گره ای که  تو زندگیت داری  بخودیه خود باز بشه مشکلت حل بشه ،دست به خاک بزنی طلا بشه .من خیلیییی امتحان کردم و هربار هم جواب گرفتم ،تو هم امتحان کن دل بده به حیوونای بی پناه و یتیم ،زودتر از صدتا نذر و دعا و چله جواب میگیری . فقط یکبار امتحان کن فقط یکبار ❤من آرامش زندگیمو مدیون دعای این موجودات بی آزار و بی دفاعم ، از ته قلبم ایمان دارم  .....اگه امضامو میخونی بی توجه رد نشو کافیه یکبار امتحان کنی 😚🤗❤
چقدر تو این تاپیک حسادت داره موج میزنه از ته دل برای همتون متاسفم با شماها هیچوقت ایران درست نمیشه

دقیقا🙂🙂

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پروفایل خودمَم🤍فندوق کوشولوي مامان🥹تو دلیِ گشنگم🤰من و بابایی خیلی دوست داریم و بي صبرانه منتظر دیدن روی ماهتیم🫠تو این دنیای کوچیک و هفت میلیارد آدم ، یعنی تو باور میکنی؟ شمردی؟ اصلا کی شمرده؟ به جز سیاستمدار ها ، دیدی کسی آدم بشمره؟! باور نکن🥲.... باور کن همه‌ی دنیا فقط تویی و برخي دوستان🫂بقیه هم تکراری اند...💍 تو از گل و ماه  پري برای من زیباتری، تو تمام دلخوشي این دختری💍🫠من از نسل کوروش نام آورم🥰#نه_به_اعدام_سیاسی🥺
2805
خرید کردین از اونجا تاخالا مطمعنه؟

اره من حضوری رفتم شعبه هاشو میتونی از گوگل ببینی 

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

یه لباس مجلسی دو دامنه بگیر منظورم یه لباسیه که از زیر سینه گشاد بشه و دامن دوم روش نصب شده باشه

کمتر از دو هفته دیگه جشنه خیلی یهویی شد همه چی هنوز هیچ کار نکردم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یه طرفه میرن سمت قاضی. حالا شما هم که میگی سال ازدواجشون نتونستن عروسی بگیرن قابل درک تر میشهنمیدونم ...

بله دقیقا همین طوره 

ممنونم عزیزدلم این از لطف شماست

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگه شرایطش رو داری بده مزون برات بدوزه میتونی چندتا مدل ترکیب کنی باب میل خودت بشه

احتمالا بدوزم به قول دوستمون میتونم ماه های آخر عکس هم بگیرم باهاش

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ازین کتونی سفیدای بنددار بگیر که الان مده و اونو میشه با پیراهن اسپرت هم پوشید ...خوش بگذره بهت 💋

جاتون خالی عزیزدلم ممنونم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
2810