2777
2789
عنوان

امروزتولدجاریمه برگام ریخت باکارش ➕️عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 1812 بازدید | 84 پست

اساتید از کجا متوجه شدن ک خودش نوشته؟؟؟

اگ خودش مینوشت ک ایتوری نمیکرد شوهرش ببینه 

ب نظر من ک شوهرش نوشته و جون همسر خود ایشون از این کلماات استفاده نمیکنه ابشون اورده گذاشته اینحا ک همه بگن تابلوعه خودش برا خودش نوشته تا غصه اینو نخوره چرا همسرش اینجور نیس 

و کاملا کار زشتیه ک استوری کسی ریگرو اینجا بذاری و قضاوت کنی 

ایشالله ک زندگیشون همیشه همینقدر شیرینو خوب باشه آمین

༺ یک قلب و؋ـاבار کا؋ـیست🖤👌 ༻

خب تو چیکار داری ی آدم چقدرررر می‌تونه بدبخت باشه ک دلخوشی بقیه رو مسخره کنه من دلم براش سوخت 🥺

همیشه یکی هس گارد‌میگیره 

اومد اینحا یکم حرف بزنه خب 

تو چرا گارد میگیری 

چیز خاصی نگفته که 

گاهی اتفاقایی  میوفته دوست داری با یکی در میون بذاری 

اینم اینجا اومده فقط حرف زده 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

همیشه یکی هس گارد‌میگیره اومد اینحا یکم حرف بزنه خب تو چرا گارد میگیری چیز خاصی نگفته که گاهی اتفاقا ...

اینکه مسخره کنه خیلی خیلی زشته بعدشم به تو چه ربطی داره من چی نوشتم یا نه؟ توهم مشخصه از اون جاری بدا هستی خوش باشی ریپ نزن رو من

2805
اینکه مسخره کنه خیلی خیلی زشته بعدشم به تو چه ربطی داره من چی نوشتم یا نه؟ توهم مشخصه از اون جاری بد ...

از تاپیک قبلیت موضع گیری تو فهمیدم 

در صمن من اصلا جاری ندارم 🖐

میگم الکی نیاین تو تاپیکا بپرین بهم 

انگار دعوا دارین‌

دوس ندارین رد شین 

دیگه چتونه هی

همیشه یکی هس گارد‌میگیره اومد اینحا یکم حرف بزنه خب تو چرا گارد میگیری چیز خاصی نگفته که گاهی اتفاقا ...

این بنده خدا الان گارد گرفته؟؟؟؟

واقعا کجای این کار درسته ک استوری شخصی دیگرو بذارید تو ی سایت عمومی و بشینی ب تمسخرش و قضاوت نا حق کنی

فقط لطفا توضیح بدید چجوری متوجه شدید ک خودش نوشته 

بجای اینکه تشویق بشه دار ب سخره گرفته میشه چ ایرادی داره همسر ادم همینقدر محبت کلامی داشته باشه اصلا درستش اینه نمیدونم جرا همه متعجب شدن 

༺ یک قلب و؋ـاבار کا؋ـیست🖤👌 ༻

از تاپیک قبلیت موضع گیری تو فهمیدم در صمن من اصلا جاری ندارم 🖐میگم الکی نیاین تو تاپیکا بپرین بهم ا ...

من خداروشکر همه تاپیک هام رو با خواست قلبی و دل خودم زدم و شمایی ک انقد آدم شب شخصیتی هستی که سرک می‌کشی تو کاربری دیگران و تاپیک هاشون من اختیار دارم هر نظری رو بدم به شما مربوط نیست اوکی ؟ درضمن تو تاپیک های خودمم اگر کسی مخالف موضوع تاپیک باشه براش احترام قائلم مثل شما به کسی نمیپرم خدا به قلبت آرامش بده روز خوش 

این بنده خدا الان گارد گرفته؟؟؟؟واقعا کجای این کار درسته ک استوری شخصی دیگرو بذارید تو ی سایت عمومی ...

دقیقا من تعجب کردم از حرف این کاربر دلستر و اسی من نمیگم آدم کاملی هستم اما دلخوشیه کسی رو مسخره نمیکنم هیچوقت