2777
2789
عنوان

دلم میخواد شوهرم کسی باشه که😦

| مشاهده متن کامل بحث + 426 بازدید | 48 پست
کلاس‌های هنری، دانشگاه‌ هنر، بصورت مجازی هم می‌تونی.

میرم ولی همشون یا عقده معروفیت تو هنرو دارن

یا بخاطر خانواده میان یا خیلی نچسبن 

واقعا سلیقم تو شوهر داره اذیتم میکنه

اگه جایی باعث ناراحتیتون شدم حلالم کنید🧡

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مردا هرچقد ادای هنرمندا رو دربیارن تهش فقط یچیز براشون مهمه 

همشون هول و گرگن فقط نقابشون فرق داره 

یکی تقاب هنرمند یکی فرهیخته ولی تهش همشون عین همن

هیچوقت شم هنر مرد به عمق هنر زن نمیرسه

2805

هستن چنین پسرایی 

خیلیاشون اینجورین فقط باید پیداشون کرد😅

با لایک  و   ریپ هیچ مشکلی ندارم تا جایی ک میتونی بلایک و بریپ. کاربر نه جدید نه قدیم. جزو تعلیق شده ها نیستم. حامی حقوق حیوانات . نام کاربریم «مستوک» اسم مستعار یک شخص خاص ک دیگه نیست. با من دعوا نکنید بچه خوبی هستم.سایت خنده داری تاسیس کردید تشکر. کاربری هم دستِ پنجاه نفره تو هم خواستی بیا بهت قرض بدم. الکی گفتم جدی نگیر   به هیچکی نمیدمش. حالام گزینه بستن رو بزن تموم شد       

مردا هرچقد ادای هنرمندا رو دربیارن تهش فقط یچیز براشون مهمه همشون هول و گرگن فقط نقابشون فرق داره یک ...

با جمله ی آخرت خیلی اکلیلی شودممم😍

اگه جایی باعث ناراحتیتون شدم حلالم کنید🧡

میرم ولی همشون یا عقده معروفیت تو هنرو دارنیا بخاطر خانواده میان یا خیلی نچسبن واقعا سلیقم تو شوهر د ...

آره اکثراً همینن توشون خوب و بااصالت کم پیدا میشه. من خودم به هنر علاقه دارم ولی از هنرمند جماعت برای ازدواج خوشم نمیاد.

کل خوزستان رو گشتم و باور کنید همچین موردی ندیدم💔

نمی‌دونم والا ایشالا یکی نصیب شما😅💗

با لایک  و   ریپ هیچ مشکلی ندارم تا جایی ک میتونی بلایک و بریپ. کاربر نه جدید نه قدیم. جزو تعلیق شده ها نیستم. حامی حقوق حیوانات . نام کاربریم «مستوک» اسم مستعار یک شخص خاص ک دیگه نیست. با من دعوا نکنید بچه خوبی هستم.سایت خنده داری تاسیس کردید تشکر. کاربری هم دستِ پنجاه نفره تو هم خواستی بیا بهت قرض بدم. الکی گفتم جدی نگیر   به هیچکی نمیدمش. حالام گزینه بستن رو بزن تموم شد       

2810