2777
2789

فوق لیسانسه

داره برای ازمون میخونه

خانواده اش همه تحصیل کرده ان

و خودشم دانشگای خوبی درس خونده

قیافش خوبه ولی ب نظرخودش زشته

هیکلش تپله

قصد داره برای دکترام بخونه

میتونه راحت شاغل شه ولی فعلا داره درس میخون

به نظرتون عادیه بی اعتماد به نفس باشه؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برای هرکسی ممکنه این قضیه بی اعتماد به نفسی اتفاق بیوفته

اول با مشاور صحبت کن 

دوم احتمالا از یجایی احساس میکنی که خیلی خوب نیستی 

اونم فکر کنم دلیل این بی اعتماد به نفس بودنت همین طرز فکرت راجب قیافه و اینکه میگی هیکلت تپله نشات میگیره 

در واقعیت فکر نکنم قیافه و یا هیکلت بد باشه این فقط حسیه که خودت نسبت به خودت داری گل

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

2805

اعتماد بنفس به اینا نیس! 

phd دارو‌بودم خوش هیکل کمرباریک ماشین از خودم داشتم هتلای یوآل میرفتم ولی اعتماد بنفس نداشتم. 

با دوستان نازنین زیر ۲۵ سال مایل به گفتگو نیستم اگه ندانسته وارد صحبت شدم خودتون بمن اطلاع بدید. 
[QUOTE=361348279]اعتماد بنفس به اینا نیس! phd دارو‌بودم خوش هیکل کمرباریک ماشین از خودم داشتم هتلای ...

دوست گلم برای من مربوط به آدمای عوضیه اطرافم بود ک احترام کافی به عنوان یه آدم به من نمیذاشتن، نادیده گرفته میشدم. 

دومین دلیلش وراثتی و هورمونی بود مشکلم بابالارفتن سن درست شد. 

یه مقدار زیادیشم فوبیای اجتماعی بود ک من با کمبوداعتمادبنفس اشتباه میگرفتمش. 

گفتم شاید تجربه م برات کمک کنه

با دوستان نازنین زیر ۲۵ سال مایل به گفتگو نیستم اگه ندانسته وارد صحبت شدم خودتون بمن اطلاع بدید. 
نمی دونمولی اینو میدونم که نیاز به درمان اساسی دارم

من میدونم چون رو این دوتا تاکیید بیشتری داشتی 

حتما اقدام کن 

تو دختر موفقی هستی هیچ مشکلی هم نداری 

مطمئنم خیلی بهتر و قشنگتر از اون چیزی هستی که فکرش رو میکنی

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

2810