2777
2789
عنوان

پنج شنبه هست وهنوزم رفتن همسرم رو باور نکردم🥹

| مشاهده متن کامل بحث + 957 بازدید | 38 پست
حتماهمه پنچشبه هابرین چون ادم دلش شاید یه ذره اندازه سرسوزنی اروم بشه خودمم نمیدونم بدترشدم یابهتر!چ ...

اتفاقا وقتی میرم سره خاکش خیلی می ریزم به هم ، همش میگم چرا به این جوونی باید ....😭

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
هووف میدونم منم باخونواده همسرم زندگی میکنم!دوس نداری مستقل شی من بشدت میخام مستقل شم ولی هردوخانواد ...

فعلا که با خانوادم، شاید زمان بیشتری تری بگذره مستقل بشم ولی الان نه دوست دارم و نه آمادگیشو دارم ،از طرفی شاغل هستم و بچه ام رو خانوادم نگه داری می کنن بیشتر 

دو سه سالی می شد ،نه بیماری نداشت،واقعا مرد خوبی بود ،همینه که انقدر برام سخته

براشون فاتحه خوندم 

برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و  آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعام لینک حذف تاپیک
فعلا که با خانوادم، شاید زمان بیشتری تری بگذره مستقل بشم ولی الان نه دوست دارم و نه آمادگیشو دارم ،ا ...

ایشالله هرچی صلاحته پیش بیادعزیزم خداروشکر شاغلی عزیزم و میتونی زندگیتو اداره کنی!

از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش  و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️🥀🖤آرامم🖤