2777
2789
عنوان

به نظر شما 15 سانت کمه علامت سوال

| مشاهده متن کامل بحث + 875 بازدید | 101 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای با این حرفتم نمیدونم چرا منحرف شدم🤣

منکه گفتم پرده😂😐

‌اگر دوست داشتین برای سلامتی مامانم یه صلوات میفرستید. ممنون🌹                                                                              حالت تهوع، همراه همیشگی من😒      

2805
برو بچه به این پاکی😒😂

پس علاوه بر تعریف اون کلمه‌ی  خ م،تعریف پاکیم نمیدونی😁🤣🤣🤣

خدایا خودمو به خودت میسپارم🦋آقایون محترم سایت،لطفا در خواست دوستی ندین...🙏🏻میشه برای رسیدن به اونی که میخوام یه صلوات بفرستی؟(هروقت فرستادی بگو منم برات بفرستم♡)❤ یاربّ تنها نظرت باشد پایان رنج هایم|❥

اگه درحالت عادی ۱۵ باشه درحالت ازجلو نظام انتظار میره ۳۵ سانت بشه

🤪🤦‍♀️

چه کسی گفته زمان طلاست ؟من مزه مزه اش کردم...زمان عین الکل است...ثانیه ثانیه میسوزاندو می رود در عمق وجودت مست مست که شدی چشمهایت را باز میکنی میبینی عمرت گذشته و تو ماندی و خماری از دست رفتن یک عمــــــــــــــــــــــــــــــــــــر ...فروغ فرخزاد
هیتلر بااون قیافه حشر.ی طورش بهش نمیخوره ۱۵ س باشه کمه کم یه ۳۰سانتی رو اون زیر قایم کرده

دست بردار مامان

چه کسی گفته زمان طلاست ؟من مزه مزه اش کردم...زمان عین الکل است...ثانیه ثانیه میسوزاندو می رود در عمق وجودت مست مست که شدی چشمهایت را باز میکنی میبینی عمرت گذشته و تو ماندی و خماری از دست رفتن یک عمــــــــــــــــــــــــــــــــــــر ...فروغ فرخزاد
15 سانت از پایین پرده ارتفاع 3 متره 15 سانت از زمین فاصله داره

وااای😂😂😂

من فکر کردم کل پرده ۱۵ سانته😂😂

اره یه خورده بد میشه، مثل زنی میمونه که چادر کوتاه سرش کرده

‌اگر دوست داشتین برای سلامتی مامانم یه صلوات میفرستید. ممنون🌹                                                                              حالت تهوع، همراه همیشگی من😒      

بچه ها چیه قضیه به منم بگید

هیچی عزیزم💔😅

خدایا خودمو به خودت میسپارم🦋آقایون محترم سایت،لطفا در خواست دوستی ندین...🙏🏻میشه برای رسیدن به اونی که میخوام یه صلوات بفرستی؟(هروقت فرستادی بگو منم برات بفرستم♡)❤ یاربّ تنها نظرت باشد پایان رنج هایم|❥

2810