2777
2789

کیا انجام دادن.؟؟؟؟؟؟

کدوم بهتره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ی مدل دندوناییم هس سفیدن ولی مات نیس

حالت شیشه ای براق بسی زیبا

اینا لمینته دندونشون؟؟؟؟

من به دستان خدا خیره شدم،معجزه شد....🌸🌿انـــسان ،فقط چیزی را دوست دارد که کامـــل تصــاحب ،نکرده اســـت(پونصد باربخون)......

لمینت بهتره

کامپوزیت زرد میشه.خودمم لمینت کردم چون دندونام خرگوشی بود دوست نداشتم

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 
لمینت بهترهکامپوزیت زرد میشه.خودمم لمینت کردم چون دندونام خرگوشی بود دوست نداشتم

چقد هزینه کردی گلی

چن جلسه طول کشید

من به دستان خدا خیره شدم،معجزه شد....🌸🌿انـــسان ،فقط چیزی را دوست دارد که کامـــل تصــاحب ،نکرده اســـت(پونصد باربخون)......

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چقد هزینه کردی گلیچن جلسه طول کشید

۲ جلسه

واحدی ۱۰ تومن بود

۸۰ شد

البته پارسال

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 
2805

معمولا لمینت چونکه تراش دندون ها زیاده توی اکثر کار ها برای سن کم پیشنهاد نمیشه 

من کامپوزیت لیرینگ وی آی پی انجام دادم دندون ها کاملا براق با لبه های شیشه ای حرف نداره 

البته قبلش هم کامپوزیت ساده داشتم که غیر طبیعی بود و اصلا دوست نداشتم.

ماهاتما به معنی روح بزرگ🌱
معمولا لمینت چونکه تراش دندون ها زیاده توی اکثر کار ها برای سن کم پیشنهاد نمیشه من کامپوزیت لیرینگ و ...

شما چقد هزینه کردی و چن وقته

کامپوزیتای قبلیم رو که ۵ سال داشتم الان تقریبا سه ماهه که انجام دادم هر واحد ۵ تومن بود.

بعد پنج سال چیشد ک باز رفتی ؟

شکستن؟

کامپوزیتم مدل ب مدل داره ؟هیچی نمدونم ولی باید برم تا عروسیم

بعد پنج سال چیشد ک باز رفتی ؟شکستن؟کامپوزیتم مدل ب مدل داره ؟هیچی نمدونم ولی باید برم تا عروسیم

آره هم میپرید لبه هاش هم اینکه مدل ساده ظاهر کاملا مصنوعی داشت من اصلا دوست نداشتم ولی این مدل کاملا شفاف و طبیعی هست

ماهاتما به معنی روح بزرگ🌱
آره هم میپرید لبه هاش هم اینکه مدل ساده ظاهر کاملا مصنوعی داشت من اصلا دوست نداشتم ولی این مدل کاملا ...

چن جلسه طول میکشه؟