2777
2789
عنوان

لباس کوردی 130میلیونی کوردا بیاین عکس🫀✨🦠❤️🎯🍭🪵

| مشاهده متن کامل بحث + 257 بازدید | 33 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

والا همینو گفتم ولی اصرار داشت ک پارچش خاصه و کردا تشخیص میدن

لباسای مردونشون ک‌پارچش ساده اس

لباساس زنونشون پارچه اش مجلسیه همشم سه متر میبره؛ ک‌ماهم عین همون پارچه رو برای لباس محلیمون میگیریم تازه ۱۰متر

بهترین و قشنگ ترین پارچشم متری۲تومنه

حالا بگو اسم پارچه رو بگو

سرچ میزنی ببینی قیمتش چقدره

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

این لباساشون پارچه هاشون تو شهرهای کوردی منطقه ما فک کنم میگن بهش فاستونی و نهایت سه چهار تومن درمیاد آخرین باری که پرسیدیم خیاطم برای آقایون نهایت چهار تومن بگیره  دیگه ۱۳۰رو از کجا آورده شاید البته منظورش ریال بوده😁

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
آخه باز لباس مجلسی زنونشونو بگی یکم معقوله ولی لباس مرداشون ک خیلی سادس

حتی لباس مجلسی زنونه هم اینقدر نمیشه.مگه لباس عروسه آخه؟

من قیمت لباس زنونه شون رو گفتم مردونه که نباید همون ۲۰ تومن هم بشه

ن باباا میگف پارچش برنده فلانه ادمای عادی نمیفهمن 😕

شاید ماهم از جاهای عادی پرسیدیم نمی‌دونم والا ولی من یکی نمیتونم باور کنم حتی اکه طرف میلیاردها سرمایه هم داشته باشه😁

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
حتی لباس مجلسی زنونه هم اینقدر نمیشه.مگه لباس عروسه آخه؟من قیمت لباس زنونه شون رو گفتم مردونه که نبا ...

زنونه هم نهایت ۱۵ ۲۰تومن درمیاد براشون اونم پارچه های سراسر سنگ دوری شده

حتی لباس مجلسی زنونه هم اینقدر نمیشه.مگه لباس عروسه آخه؟من قیمت لباس زنونه شون رو گفتم مردونه که نبا ...

من خودم کوردم برا عروسی بهترین پارچه که مد روزه گرفتم ما بهش میگیم کوا و کراس ۸ تومان دراومد

2810