2777
2789
عنوان

کیا اینجا تاحالا دوکبوکی‌ خوردن⁉️😂

| مشاهده متن کامل بحث + 487 بازدید | 30 پست
من خوردم خوشم اومد 😁درست کردنشم راحته، سس سویا بگیری بقیش تو خونه هست

سس سویا دارم

اما میترسم خوب در نیاد🥲

خدای خوبم در جستجوی آنچه برایم مقدر نکرده‌ای، خسته‌ام مکن...»🌱کاربری دست دونفره قابل توجه کارآگاه های سایت🫠

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

غذاهای کره ای خیلی بامزاج ایرانی ها جور نیست فقط انقدر بااب وتاب میخورن توفیلماشون وانقدر شکلشون قشن ...

خیلی دوسدارم درست کنم اما میترسم خوب در نیاد😭😂

خدای خوبم در جستجوی آنچه برایم مقدر نکرده‌ای، خسته‌ام مکن...»🌱کاربری دست دونفره قابل توجه کارآگاه های سایت🫠

2805
خودت درست کردی عزیزم؟من فقط ی بار سوشی خوردم که بد نبود

نه رفتم رستوران کره ای جاجانگمیون و مندر هم بود از بین همش من دوکبوکی بیشتر از همه دوست داشتم 

دلم میخواد بهشون بگم ناراحت نباشید مهم نیست آدمای فیک بهتون چی میگن به این فکر کنید که ما همیشهحمایتتون می کنیم مهم نیست بقیه چی بگن در چه شرایطی باشید ما همیشه پشتتون هستیم پس لطفا خوب غذا بخورید و خوب بخوابید و خوشحال باشید چون لبخند شما باعث قهقه ما میشه... گاهی شرایط باعث میشه نخوام زندگی کنم از قیافه خودم بدم بیاد از اینکه چنین زندگی دارم متنفر بشم ولی بدون من بخاطر دیدن تو هم که هست زنده میمونم. بیاید با هم همچون دیوانه ها زندگی کنیم🎭🪐🫂🦋🐈🖤🐭😺🌥⛅ 

اصن از کجا گیر میاد

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                       جان جدت به اسمم گیر نده خودم میدونم گند زدم.              فعلا به جز دوستای نزدیک جواب کسیو داخل پیام ها نمیدم💗🙏
سوشی من یه بار سفارش دادم ولی جاش بد بوددد بخاطر همین نمیدونم چجوریههنیکی و پرسش؟😭

https://faribarajabi.com/how-to-prepare-kimbap/

سوشی من یه بار سفارش دادم ولی جاش بد بوددد بخاطر همین نمیدونم چجوریههنیکی و پرسش؟😭

عزیزم لینکشو گذاشتم کپی کن بزن گوگل میاد🫠

من دلم از اون برنجای گردالی پاندای کونگ فوکار میخوادالبته مطمئن نیستم که کره ایه

فکر کنم منظورت دامپلینگه

منم خیلی دوسدارم امتحان کنم

خیلی دوسدارم درست کنم اما میترسم خوب در نیاد😭😂

نمیدونم امتحان کن حداقل سعی کردی من یبار کیمیا درست کردم خیلی بدم اومد هیچ کسم نخورد همه بدشون اومده بود جزداداشم که خیلی غیرطبیعی دوست داشت ازده نفر آدم ینفرخوشش امد

نمیدونم امتحان کن حداقل سعی کردی من یبار کیمیا درست کردم خیلی بدم اومد هیچ کسم نخورد همه بدشون اومده ...

منم سوشی خوردم اونقدری ک تصور‌ میکردم خوشمزه نبود

ولی فکر کنم دوکبوکی‌ بهتر باشه😁

2810