2777
2789

کلا هدف اصلی این سایت فکر کنم از بین رفته!

دوستان عدد بتا دو برابر نشه قطعا مشکل داره؟

یکشنبه ۳۷۸

چهارشنبه ۵۷۰

امروزم ۶۰۰

آخرین پریودمم ۲۱ مهر بوده.. چیکار کنم؟ دکتر گفته داره کند پیش می‌ره ولی کسی هست تجربه مشابهی داشته باشه؟

انشالله که بچت سالمه ولی نمیخام نگرانت کنم یه چیزی هس حالا وایسا تا بری سونو 

نی نی یار خواهش میکنم تووخدا قسمت میدم تعلیقم نکن من نمیدونم چیا تو نی نی سایت ممنوعه اگه خطایی کردم یک هشدار بده دیگه هیچوقت اونکارو نمیکنم من از سال ۹۵ توسایت بودم ولی هی تعلیق شدم سرچیزای الکی.تاریخ تولدمم الکی زدم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انشالله که بچت سالمه ولی نمیخام نگرانت کنم یه چیزی هس حالا وایسا تا بری سونو

نمی‌دونم دکتره چرا نوبت نمیده بهم! خب وقتی بتا انقدر بالاس حتما یه بچه ای وجود داره دیگه، نمی‌فهمم چرا گفته شنبه هم دوباره آزمایش بده

الان سونو چیزی مشخص نمیکنه؟

2805
من چهارتا بارداری داشتم این همه آزمایش بتا ندادم ! چرا اینقدر آزمایش میدی ؟؟ سونو انجام دادی؟

دکتر گفته، نمی‌دونم 

شادی عدد بتاتون مشکلی نداشت که انقدر آزمایش ندادین، من سابقه سقط با عدد بتا خیلی پایین آخه داشتم

نمی‌دونم دکتره چرا نوبت نمیده بهم! خب وقتی بتا انقدر بالاس حتما یه بچه ای وجود داره دیگه، نمی‌فهمم چ ...

الان نه ولی یکی دو هفته دیگه سونو واژینال بری مشخص میشه ..آخه عزیزم بتا باید هر ۲۴ ساعت دوبرابر بشه .من تازه پریودیم عقب افتاد بتا ۳۰۰۰ بود تو خیلی کمه ... احتمال خیلی زیاد یه چیزی هست حالا برو سونو همه چیز مشخص میشه نگران نباش 

نی نی یار خواهش میکنم تووخدا قسمت میدم تعلیقم نکن من نمیدونم چیا تو نی نی سایت ممنوعه اگه خطایی کردم یک هشدار بده دیگه هیچوقت اونکارو نمیکنم من از سال ۹۵ توسایت بودم ولی هی تعلیق شدم سرچیزای الکی.تاریخ تولدمم الکی زدم

من بتا۱۰هزار بود رفتم سنو۶هفته۵روزم بود شاید برا شما هفتت پاینه ک نوبت نمیده و میگه فعلا صبر کنایشال ...

شاید، من خودم تخمین میزنم

پریودمم باید ۲۳ آبان میبود

دکتر گفته، نمی‌دونم شادی عدد بتاتون مشکلی نداشت که انقدر آزمایش ندادین، من سابقه سقط با عدد بتا خیلی ...

منم از این همه بارداری دوتاش سقط شد ولی از همون اول سونو شدم یعنی از پنج هفته و سه روز 

با سونو متوجه میشد چه روندی داره بارداریم

حتما دلیلی داره نمیدونم اگه شش هفته‌ات شده راحت میتونی سونو واژینال کنی حتی ضربان قلب هم مشخص میشه

انشالله که سلامت باشه ❤️

منم از این همه بارداری دوتاش سقط شد ولی از همون اول سونو شدم یعنی از پنج هفته و سه روز با سونو متوجه ...

ممنون عزیزم

آخه منشیش پشت تلفن بهم گفت الان سونو معلوم نمیشه🤦منشی ها فکر کنم از دکتر بیشتر بلدن با این اداشون

ممنون عزیزمآخه منشیش پشت تلفن بهم گفت الان سونو معلوم نمیشه🤦منشی ها فکر کنم از دکتر بیشتر بلدن با ا ...

شاید سونوی معمولی رو گفته ولی سونوی واژینال همه چیش مشخصه از شش هفته به بعد