2777
2789

سلام دوستان امروز کنار شوهرم نشسته بودم 

اول برا من یه استوری غمگین فرستاد و یکم توهین امیز بود بعد برا خواهر هاش داخل اینستا استوری محبت امیز واینا فرستاد برا دوتا خواهرش حسودیم شد گفتم برا من چی فرستاد برااونا چی دعوامون شد زد اونم اینستا پاک کرد چون خانوادشم فهمیدن دختر حساسیم نقطه ضعفمم میدونن عمدی اینکارا میکنن ترو خدا کمکم کنید چطور خدم بزنم بیخیالی نقطه ضعف دست کسی ندم😔

خب برا چی استوری غمگین برا تو فرستاد

اصلا قضیه چی به چیه

آخرش هم زیر خاک آرام خواهیم گرفت، مایی که روی این خاک، آرامش را از هم میگیریم! زندگی کوتاه است…فرصتی برای غم خوردن نیست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
اونی که واست فرستاد چی نوشته بود بگو که بهتر راهنماییت کنیم

یه مرد داشت میگفت همه زنا پول پرستن تا پول نباشه نگاتم نمیکنن  اخرشم علامت فاک بود خیلی ناراحت شدم😔

در نهایت که پیش شماست. مادر و خواهرش هم هر کی سر زندگی خودشه. نمیخواد خودتو ناراحت کنی

از عمد اینجور میکنن بخدا همه میدونن من حساسم چیکار کنم😔قوی کنم خدمو دیونه میشم اینجوری

یه مرد داشت میگفت همه زنا پول پرستن تا پول نباشه نگاتم نمیکنن اخرشم علامت فاک بود خیلی ناراحت شدم😔

چرا🤭 من اگه شوهرم اینو بگه تازه میخندم میگم. نه قیافه داری ؛ نه اخلاق نه محبت په فکر کردی برای چی پیشت موندم😄

یه مرد داشت میگفت همه زنا پول پرستن تا پول نباشه نگاتم نمیکنن اخرشم علامت فاک بود خیلی ناراحت شدم😔

حق داری 

منم مث تو بودم 

قبلا خیلی نارحت میشدم 

اما الان که تمرکزم رو خودمه و خودمو اولویت همه چیز میذارم دیگه خیلی برام مهم نیست شوهرم راجب من یا ابجیش یا داداشش چی فکز میکنه 

سعی کن خودت اولویت و ارزش زندگیت باشی بعدش شوهرت و بقیه 

اینجوری هیچوقت اونقدری اسیب نمیبینی و دلشکسته نمیشی 

عزیزم تو مقصر نیستی،مقصر همسرته که اول باید فکر تو باشه و رضایت تو.

وگرنه والا واسه خودش تو همچین کاری میکردی اونم ناراحت میشد فقط مشکل اینه که متاسفانه ما زنا نمی‌تونیم بی خیال باشیم وحساس نباشیم.

حالا که ناراحت شده بابتش ،باهاش صحبت کن بگو تو منو میشناسی من آدم حسودی نیستم ولی چون واسه من فلان چیزو فرستادی و بعد استوری اونجوری گگذاشتی واسه بقیه ،یکم ناراحت شدم.

چرا🤭 من اگه شوهرم اینو بگه تازه میخندم میگم. نه قیافه داری ؛ نه اخلاق نه محبت په فکر کردی برای چی پ ...

😂😂😂

فقط به یکی نیاز دارم یادم بده حساس نباشم😔یهو حسود میشم 

حق داری منم مث تو بودم قبلا خیلی نارحت میشدم اما الان که تمرکزم رو خودمه و خودمو اولویت همه چیز میذا ...

مامانمم میگه شوهرت میاد سمت تو بیخیال باشی محدودش کنی بیشتر میره سمت اونا