2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده💔شات

181 بازدید | 18 پست

دیروز من ساعت ۲ کلاس داشتم دانشگاه 

مامانم از ساعت ۸ صبح می‌ره سرکار 

بعد من بیدار شدم کار های خونه رو کردم 

حموم و دستشویی رو شستم خونه رو جارو کردم گردگیری کردم نهار مامانم رو واسش درست کردم چای درست کردم رفتم مدرسه دنبال خواهر کوچیکم .

بعد اون یکی خواهرم از مدرسه اومد خونه 

بعد قبلش من داشتم کارای دانشگاه رو میکردم یه پلاستیک از وسایلمو یادم رفت جمع کنم و رفتم دانشگاه تو راه این پیامو مامانم واسم فرستاد ... من حالا اصلا تشکر نخواستم ولی حداقل مثل آدم باهام رفتار. کن آدم با کنیز و کلفتش هم اینجوری نمیکنه اون خواهرم ک ۱۴ سالشه اونم اگه ببینه وسایلم رو یادم رفته بردارم اصلا دست نمیزنه که برداره جمع کنه قبل اینکه مامانم بیاد

۱۹ سالمه دو ماهه عقد کردم شات پیام مامانمو میذارم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐اینا از فشار اقتصادیه یا چی

از سال ۹۹خواننده خاموشم.علاقه مند به ریاضیات،فلسفه و شعر.هر تساوی عدالت نیست و هر عدالتی تساوی نیست.دانشمندان مورد علاقم تسلا، نیوتون،پروفسور حسابی و مریم میرزاخانی.زندگی چرایی است که پاسخش با مرگ داده میشود.شما یادت نمیاد ننه ولی نی نی سایت قدیما یه جمله معروف داشت به اسم فقطط طلاقققق.فرمژه فقط اونجا که بعد گریه مژه ها اشکی تو با دست میزنی بالا لامصب کار صد تا ریمل رو میکنه

مادرا چشونه؟

اصلا خونه رو تمیز نکن

خدایااا عصبی شدم

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐اینا از فشار اقتصادیه یا چی

نه عزیزم از عدم آگاهی و عجله واسه بچه دار شدنه فقط پس میندازن ب فکر بعدش نیستن

فک کنم مادر چون یارانش واریز نشده عصبیه😂

"گیرم واسه حرفی که زدی عذر خواهی کردی" با ذاتی که آشکار شده چه میکنی؟! 🌈اصلا اهل بحث کردن نیستم  پس وقتی ریپلای کردی جوابت اینه:  شاید حق با شماست 🌈یه فنجون چای تازه دم ☕و یه برش کیک 🍰 و موزیک تو سبک مورد علاقم و یه خلوت با خودم به دنیااا دنیا نمی‌فروشم 🥰🥰 یاد بگیرید واسه دل خودتون زندگی کنید نه واسه حرف مردم 💃💃💃گور بابای هرچی حرف مفت🌈🌈 لطفا لطفا افرادی که به بلوغ عقلی و فکری نرسیدن ریپلای نکنن . 😌اگه یه روزی یه جایی حرف زشتی زدی جواب ندادم فک نکن بلد نبودم😳 بدون  فقط خواستم  شبیه تو نشم 🤭. قضیه همون ادب از که آموختی گفت از بی ادبان🤗 دوستان معذرت ولی درخواست دوستی قبول نمیکنم. کلا تو دنیای واقعی هم دوستی ندارم چه برسه مجازی 🤗
2810