2777
2789
عنوان

شوهرم هیز سگهههه رو مخمه

175 بازدید | 8 پست

مثلا نگا دخترا اینستا میکنه نشون منم میده میگ چه خوشگله یا خیابون یه دختر با تیپ جلف ببیننه باید برگرده نگاش کنه  خودمم خوشگلما ولی کمبود داره هی چشش تو ..زنای دیگس حس میکنم اگ یه زن بهش پیشنهاد بده بره قبول کنه  هی میگ ن من هیچوقت ب زنا دیگ چش ندارم قلان ولی باورم نمیشه سه ساله عروسی کردیم میخایم بچه دار شبم هووف منم از لجش از پسرا دیگ میگم پیشش ولی عین خیالش نی

اگر این رفتار شوهرت باعث شده درمورد شوهرت اینجوری صحبت کنی و انقدر رو مخته بهتر فعلا بچه نیاری

بهتره برین مشاور

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2805

همه مردا همینن حداقل همشون برمیگردن یکی که خیلی بخودش رسیده رو نگاه میکنن

شوهر منم همینه اولش ناراحت میشدم بعد فهمیدم که منم همینم هردو همزمان برمیگردیم به زنانگاه میکنیم دیگه ناراحت نشدم ازدستش😬😬🤣😅

🤣🤣🤣🤣خودمم نگا مبکنم ولی خب بهم بر میخوره همش حی میکنم من کمم براش

نه اینطوری فکر نکن اگه سابقه دیگه ای نداره تو ذاتشونه بلاخره آدم برمیگرده چیزای قشنگ ونگاه میکنه دیگه  الان مثلا ما برمیگردیم نگاه می‌کنیم هیزیم نسبت به زنا؟

البته من مطمئنم که شوهرم بهش پیشنهاد بشه پا نمیده موردایی پیش اومده که مطمئن شدم  ولی اینو دیگه نمیشه کاریش کرد بروشم نیار