2777
2789
عنوان

کمترین سنی که کسی ازدواج کرده و دیدین چقدر بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 279 بازدید | 38 پست
یا ابالفضل مادربزرگ من ۶۰ سال پیش ۱۸ سالگی ازدواج کرده بوده و می‌گفت تازه ۲۲ سالگی بچه دار شده😁

پدرش ولشون کرده بوده مادرش از سر ناچاری شوهرش داده 

بدبخت بوده هااا و گرنه مادربزرگ مادریم ۱۸ازدواج کرده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خودم ۱۳خاستگاری ۱۴ نامزدی ۱۵ عقد ۱۶ عروسی ۱۸ بچه الانم ۲۳ سالمه😅

راضی هستی؟

بعد طرف آشنا بود یا ؟

لعنت بر هر کی که درخواست دوستی بده  زیاد هم مخالفت نکن باهام حوصله ندارم👻🌱

یکی از آشناهای شوهرم توی روستاشون اکثرا سن پایین ازداج میکنن حدودای ۱۳،۱۴  حتی یکیشون انقدر سن دختره پایین بوده که عقد کردن ولی چون سنش کم بوده ثبت نشده تاریخ تولد بچش و تاریخ ثبت عقدش ناهماهنگ،  خواهر شوهر خودم شوهرش از هموناست دختراش و تو ۱۶سالگی عروس کرده الان افتخار هم میکنه 

لطفا امضام و بخونید برای پسرم دعا کنید زبونش باز بشه حرف بزنه،   شوهرم عاقل بشه،  دعا کنید بتونم بدهی هامو بدم و زندگیم آرامش بگیرم واسه دخترم دعا کنید دعام کنید 
۹ سالگیالبته یه خانم به شدت پیر بودیکی همکلاسی کلاس ششمم بود ۱۲ سالگی ازدواج کرد الان شنیدم سه تا بچ ...

چطور تو ۵ سال سه تا بچه مگه دیگ زودپز؟

راضی هستی؟بعد طرف آشنا بود یا ؟

الحمدلله شکر 

فقط برا درس خوندن یه کم اذیت شدم تایمی که باردار بودم 

آشنای آشنا ‌که از اقوام باشن نه ولی خب از راه های دور اقوام دور تقریبا همدیگه رو می‌شناختیم

در بن بست هم راه آسمان باز است 🍃🌱
الحمدلله شکر فقط برا درس خوندن یه کم اذیت شدم تایمی که باردار بودم آشنای آشنا ‌که از اقوام باشن نه و ...

خداروشکر ایشالا همیشه زندگی به کامت باشه عزیزم ❤️🌱