2777
2789
وای چرا اتفاقا بگردی هست مثلا نمایشگاه‌هایی که خوراکیه مثل انار و گلاب و... که تو شهرتون میزارن بری ...

تهران میشناسم کجا داره سمت خودمون ازینا نداره من ازین لواشک خشک کثیفا دوس دارم اینجا نیست کرمانشاهم 

فالگیر: موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره  دختر: واااااااااای این که همه چیو میدونهههه  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

از اینجور تاپیکا متنفرم خب یعنی چی مثلا ول نمیکنیدد خب مشهور باشه ک چی مدال میدن

دلم پیک نوروزی رو که شب ۱۳ بدر می‌نوشتیم رو خواست🥲دلم بعد از ظهر سرد پاییزی زیر لحاف موقع تماشای فوتبالیست ها و آنشرلی رو خواست 🥲دلم لوکیشن فیلم پدر سالار و قصه های مجید و خواست بشینیم تو ایوان مشغول چای خوردن باشم رو خواست🥲دلم کوچه بچگی مو خواست کنار دوستام وسط بازی لی لی و کش بازی و گرگم به هوا رو خواست🥲دلم مهمونی خونه مادربزرگ تو حیاط و غذاهای ساده و رنگین و صفا و صمیمیت و خواست🥲دلم نقل و نخود کشمش و صد ریالی مادر بزرگ و خواست دلم پول زیر جوراب مامانم و خواست 🥲دلم ذوق و شوق بچگی واس لباسای عیدمو خواست کنار خواهرم 🥲دلم موی سیاه و چهره شاد و سرحال مامان و بابامو خواست 😙🥲     ( شماهم دلتون خواست 🥺🥺🥺🥺🥺🥺)   ای خدایا تا ابد ما دلمون بچگی صاف و ساده مون رو میخاد کاش یه دکمه بود چاره اش 🥲🥺

خربوریدان 

دختر گرانبها 

اوج اسمان 

اوا هسدم 

انه با زایمانش😂

اینارو خیلی میبینم 

ﺭﺍﺑﻄﻪ ﺍﯾﺠﺎﺩ ﮐُن،ﻭﻟﯽ ﻭﺍﺭﺩِ ﺭﺍﺑﻄﻪ ﯼ ﮐﺴﯽ ﻧﺸﻮ” ﺣﯿﻮﺍﻧﺎﺕ ﻫﻢ، ﺑﻪ ﺟُﻔﺖ ﻫﺎﯼ ﯾﮑﺪﯾﮕﺮ ﮐﺎﺭﯼ ﻧﺪﺍﺭﻧﺪ . . . ”اگر بگوییم خدا وجود ندارد مثل این است که بگوییم فرهنگ لغت در اثر انفجار در یک چاپخانه پدید آمده است.آنتونی رابینز
از اینجور تاپیکا متنفرم خب یعنی چی مثلا ول نمیکنیدد خب مشهور باشه ک چی مدال میدن

شما رو هم‌می‌شناسم 

در اصل غیر از دو نفر تو این تاپیک بقیه رو شناختم

ای زندگی حرومت بشه جوانیم 
اینجا کار به کسی هم نداشته باشی بقیه برات کار میسازن😂

خدایی همینجوره

من هی تاپیک میزنم لج افتادن گزارش میزنن میترکه

البته که این کار حرصم نمیده اما از غیبت پشت سر دیکران خیلی حرصم میگیره

🧜‍♂️هیتلرم خوبه اما من عاشق با پنبه سر بریدن های چرچیلم🧜‍♂️

تهران میشناسم کجا داره سمت خودمون ازینا نداره من ازین لواشک خشک کثیفا دوس دارم اینجا نیست کرمانشاهم

کرمانشاه؟🥹🥹🥹

جشنواره انار دارین پس 

خوبه کههههه برو کلی بخررر 

اونارو خودتم میتونی درست کنی پوره اش کن بریز کف سینی بزار رو بخاری😂🤌

بازیگر مورد علاقه؟من رو کل سینما کراشم برادر😔😂

آوا هسدم کجاست 🤣

@آوا_هسدم    

کارت دارن 

ﺭﺍﺑﻄﻪ ﺍﯾﺠﺎﺩ ﮐُن،ﻭﻟﯽ ﻭﺍﺭﺩِ ﺭﺍﺑﻄﻪ ﯼ ﮐﺴﯽ ﻧﺸﻮ” ﺣﯿﻮﺍﻧﺎﺕ ﻫﻢ، ﺑﻪ ﺟُﻔﺖ ﻫﺎﯼ ﯾﮑﺪﯾﮕﺮ ﮐﺎﺭﯼ ﻧﺪﺍﺭﻧﺪ . . . ”اگر بگوییم خدا وجود ندارد مثل این است که بگوییم فرهنگ لغت در اثر انفجار در یک چاپخانه پدید آمده است.آنتونی رابینز
@نداتونم

🥹😁

نمی‌دونم الان خوشحال باشم یا خجالت زده که همیشه ایلاندم😂🤦

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
خدایی همینجورهمن هی تاپیک میزنم لج افتادن گزارش میزنن میترکهالبته که این کار حرصم نمیده اما از غیبت ...

شما و اکیپ تونم معروفین😂

2810