2777
2789
عنوان

برای برادرزادم کلاس نهمه

130 بازدید | 18 پست

یه پلاک کوچولوی طلا گرفتم شکل اناره، به نظرتون شب یلدا بهش بدم یا بذارم برای تولدش که اسفنده، هر وقت براش چیزی میخرم بیشتر از خودش ذوق می کنم   

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

هر سال یلدا چی بهش میدادی.مگه یلدا کادو میدن.به نظر من بزار برا تولدش.مگر اینکه بدونی همیشه شرایط داری توقعی که ایجاد کردی رو براورده کنی

دوست داشتن چیز عجیبی نیست شاید خریدن یه بیسکوئیت یه شکلات پاستیل یه پیام یه زنگ همین که توجه کنیم توهستی ارزشمندی و من دوستت دارم هم دوستت دارم هم دلم میخوادکه دوستم داشته باشی
هر سال یلدا چی بهش میدادی.مگه یلدا کادو میدن.به نظر من بزار برا تولدش.مگر اینکه بدونی همیشه شرایط دا ...

نه اصلا رسم کادو دادن یلدا رو نداریم، فقط چون شکل اناره و وسطش قرمزه و از طرفی نمی دونم چطور تا اسفند جلو خودمو بگیرم چیزی نگم

من عمم سه ساله که ندیدمشباهام قطع رابطه کردیمهمیشه دلم یه عمه خوب میخواست یه عمه واقعا مهربون

تنت سالم عزیزم، فدای سرت، خدا پدر و مادرت رو برات نگه داره، هیچ کس جای پدر و مادر خوب رو نمیگیره

چقدر دلم یه عمه خوب خواست🥲

مثل مادر من از ما می کند می چسبوند به بچه های برادرهاش

تهش هم ارثش را بالا کشیدن هم وقتی مادرم برای عمل قلب بیمارستان بستری بود نه برادرهاش اومدن دیدنش نه برادرزاده هاش  بابام دو هفته بیمارستان بود برای عمل قلب باز هم نه برادرهاش اومدن نه برادرزاده هاش

فقط دایی کوچکم که فقیرتره اومد اون هم از مادرم پول می گیره در ازای هر کاری که انجام بده

جالبه همین دایی کوچکم را کلا مادر من بزرگش کرده

ولی جالبه باز مادرم طرف برادرهاش هست میگه به من محرم هستند،  و با دخترها و دامادهاش اصلا روی خوش نشون نمیده

خودم سه تا عمه دارم به خون بچه های برادرشون تشنه هستن 

اینم شد طالع و شانس ما 

نه اصلا رسم کادو دادن یلدا رو نداریم، فقط چون شکل اناره و وسطش قرمزه و از طرفی نمی دونم چطور تا اسفن ...

اگر میتونی برا تولدش هم طلا بگیری بده.و اینو داری ناخواسته رسم میکنی سال دیگه هم‌یلدا منتظره.نگاه به شرایطت کن.

دوست داشتن چیز عجیبی نیست شاید خریدن یه بیسکوئیت یه شکلات پاستیل یه پیام یه زنگ همین که توجه کنیم توهستی ارزشمندی و من دوستت دارم هم دوستت دارم هم دلم میخوادکه دوستم داشته باشی
به به چه عمه ی مهربونی منم عاشق هدیه دادنم بیشتر از خرید برای خودم حال مو خوب می‌کنه حالا که انار گر ...

منم همین طور بخصوص برای این برادرزادم که وقتی نگاش میکنم یاد نوجوونیای خودم میفتم

2810