2777
2789

من نزدیک 22 سالمه یه برادر 31 ساله دارم تازه نامزد کرده امروز هم فهمیدم می‌ره خونه نامزدش پشت سر من حرف میزنه وقتی بهش گفتم گفت تمام چیزایی که بابا داره مال منو زنمه ما با عرضه ایم لیاقت داریم همه چیزا مال خودمونه 😐 اصلا باورم نمیشه خواهرا و برادرهای اینجا توی روم این حرفا رو زد همیشه از بچگی حس میکردم دشمنمه و حسادت می‌کنه دوستان خودش نه خدمت سربازی رفت نه دانشگاه رفت نه درسی خوند یه آدم کاملا بی عرضه رفتن براش نامزد کردن بلکه آدم بشه که هیچی نشد نمی‌دونم تیک عصبی گرفتم چم شده از وقتی این حرفا رو تو صورتم زد دست پاهام شروع به لرزیدن کرد من فکر نمی‌کردم تا این حد دشمنی بکنه میگه می‌خوام ماشین بخرم برا نامزدم تا ببرمش دانشگاه پدر مادرتونم میندازم خانه سالمندان 😐😐😐 باید یه نقشه ای بکشم نمیدونم چیکار کنم خدا سایه پدر مادرمو 1000 سال نگهداره چند روز رفتن مسافرت شروع کرده دوباره این حرفا رو میزنه منم هزار حرف زشت به خودش نامزدش زدم نتونستم خودمو کنترل کنم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

معمولا تو تاپیک آقایون نمیرم ولی نتونستم جلو خودمو بگیرم و کامنت نذارم 

داداشت خیلی گوه خورده مگه الکیه به این رفتاراش ادامه داد ازش شکایت کن 

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️

مشکل میدونی چیه ؟ اینه که شاهنامه نمی خونیم ، یه جای داستان ، باباهه امپراطوری رو به 3 تا پسرهاش میدن و به پسر کوچیکه پادشاهی یه کشور کوچیکتر رو ، اینجا اختلاف پیش میاد ، اینجا با اینکه همه برادرن ولی اختلافشون باعث نزاع میشه ، اینجا نگاه ، برادری نیست ، اینا هر کدوم پادشاه یه سرزمین هستن

بعد از ازدواج نقش ها عوض میشه ، نقش برادری کمرنگ تره

ابرشو ببر اینبار عصبیش کن صداشو ضبط کن نشون بابات و پدر زنش بده ابرو براش نزار

به بابام زنگ زدم ای کاش صداشو ضبط میکردم البته خواهرم هم اینجا بود کلی ناراحت شد پشت من دراومد 

اولا اصلا ازش نترس (اصلا)

و سعی کن ویدیو بگیری به پدر مادرت نشون بدی و این بیچاره ملعبه دست زنشه حرفاش همه حرفای اونه

تدابیر امنیتی بیاندیش که برادرت درواقع زنش نتونه سرتون کلاه بزاره

لطفا براعاقبت بخیری همه جوونا وبعدش من یک صلوات بفرستین مچکرم😘
2810