2777
2789
عنوان

چرا نسل این تاپیکای اکیپی منقرض نمیشه

| مشاهده متن کامل بحث + 486 بازدید | 56 پست

بیخیال چه سخت میگیرین بزارین خوش باشن تو تاپیکای خودشون 

🔴🟠🟡🟢🔵🟣 لایک ممنوع 🟣🔵🟢🟡🟠🔴                                                                                       فقط به نظرات‌ محترمانه، پاسخ داده میشود🙂😘                                                                            

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مگه هنوز کسی از ایتا و روبیکا استفاده میکنه؟

یسریا استفاده میکنن ولی بازم سرشون رو دیوار اینستام هست😅

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 
یکی نیست بابا تو از سر بیکاری بس ک کامنت گزاشتی معروف شد افتخار نیس

نمیفهمم منظورت رو 😐

لعنت بر هر کی که درخواست دوستی بده  زیاد هم مخالفت نکن باهام حوصله ندارم👻🌱

نمیدونم شاید واقعا استفاده میکنن ولی من تا به حال ندیدم راستش

دوست خودم بخاطر فیلت.ر منو مجبور کرد روبیکا بریزم اونجا فهمیدم واقعا یسریا استفاده میکنن

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                       جان جدت به اسمم گیر نده خودم میدونم گند زدم.              فعلا به جز دوستای نزدیک جواب کسیو داخل پیام ها نمیدم💗🙏
از اینستا متنفرم تلگرام و توییتر خیلی جذابیت بیشتری دارن

اتفاقا اونجاهام هستن😅

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 
خیلی خیلی سپاس گزارم ،میگیرم ونتیجه اش رو بهتون میگم،

خواهش میکنم گلم آره حتما بگو🥰