خونه مادرشوهرم بودیم.بچه ها خبر دادن.رفتم دیدمش اندازه نوک دست تا آرنج بود کامل خودشو جمع و گلوله کرده بود و میلرزید.بردمش پارکینگ خونه مادرشو رم زیر و روش پتو کهنه گذاشتم لرزش کم شد.آب و غذام دادم.الان نگرانم مامانش نیاد دنبالش بگرده
چقدر بی ادبی دیگه ریپ لای نکن !! مشخصه بی سوادم هستی!!! چهارتا کتاب بخون حداقل متوجه بشی اگر میخواد به حیوان وحشی غذا بده یا باید تحت سرپرستی بگیره یا از خیرین کمک به حیوانات کمک بخواد !!! https://makiandampars.com/%D9%88%D8%A8%D9%84%D8%A7%DA%AF/%D8%BA%D8%B0%D8%A7-%D8%AF%D8%A7%D8%AF%D9%86-%D8%A8%D9%87-%D8%B3%DA%AF-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%88%D9%84%DA%AF%D8%B1%D8%AF%D8%9B-%D9%85%D9%87%D8%B1%D8%A8%D8%A7%D9%86%DB%8C-%DB%8C%D8%A7-%D9%86%D8%A7%D8%A2
بچه های کنکوری تجربی عزیز خوشحال میشم کمکتون کنم ❤️ (سوالات درسی ،نه انتخاب رشته )
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اینکه اینو یه مردم بفهمونی خیلی سخته چون مردم دلشون میسوزه این ذات انسان هست وظیفه شهرداری و نهاد ها ...
کاملا حرفتون درسته ... منم خیلییی دلم میسوخت برای پرنده ها که تو تابستون از تشنگی میمردن ... تصمیم گرفتم یه خونه درست کنم براشون و تحت سرپرستی بگیرمشون !!! یعنی واکسن و دکتر و کنترل زاد و ولد!!! متاسفانه مردم اصلا آگاه نیستن ... استارتر هم انگار نظرش مخالفه و نمیدونه چه ظلمی به محیط زیست میکنه ... متاسفانه همین خانم که بی ادبانه جواب منو داده تو تاپیکاش دنبال جن و دعاست ....
بچه های کنکوری تجربی عزیز خوشحال میشم کمکتون کنم ❤️ (سوالات درسی ،نه انتخاب رشته )