2777
2789

بازوهام رو مخمن یه تاپ روم نیس بپوشم همش کراپ میپوشم  گاهی برا دل شوهرم موقع خاب میپوشم بزور   چه کنم حس میکنم کمبود دارم قیافم خوشگله هیکلمم خوبه ولی لک داره بازوهام بدنم گندمیه بازوهام سبزس

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

لک جوش؟ خیلیه یا کم؟ من تو خابگاهم همه لک دارن ولی تاپ و شورتم میپوشن

لطفا لایکم نکنین حتی اگه چیزی گفتم ک خوشتون اومد یا بدردتون خورد چون اعلانم پر میشه و پیام های مهم رو از دست میدم 🌱دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی💜

عشقم من حتی جوش روی صورتمم دوست دارم یاد بگیر خودتو دوست داشته باشی 

زانو های من به شدت تیره اس ولی یه زانو باعث نمیشه من روم نشه برم استخر تازه هفته ای سه بار میرم 

یادتون باشه هیچ وقت تخمدان دنبال اسپرم نمیوفته! اسپرمه که خودشو به تخمدان میرسونه 😉 پس دنبالش نیوفت 🙂خداوکیلی رعایت نکنی رعایت نمیکنم من با هرکس مثل خودشم حالا خود دانی ❤️

بقیه میگن هیچکس بی نقص نیست

ولی بنظر من همه با نقص هاشون تکمیلن،اگه خیلی آزارت میده برو دنبال درمان.

ولی اگه درمانی نیست تو دوسش داشته باش،شوهرت هم اهمیتی نمیده که رو بازوت چخبره.

وااای منم نامزدم ناحیه خصوصیم تیره موندم چه کنم

پلاژن تراپی میکنن پنجاه تا هفتاد درصد تغییر میکننه 

یادتون باشه هیچ وقت تخمدان دنبال اسپرم نمیوفته! اسپرمه که خودشو به تخمدان میرسونه 😉 پس دنبالش نیوفت 🙂خداوکیلی رعایت نکنی رعایت نمیکنم من با هرکس مثل خودشم حالا خود دانی ❤️
2810