2777
2789
عنوان

وای این سوال ذهنمو درگیر کرده

61 بازدید | 7 پست

حتی با وجود اینکه سرم تو گوشیه و دارم اینستا رو زیر و رو میکنم بازم وقتی فکرم درگیر میشه سریع اطرافیانم میفهمن میرم تو خودم و فکر میکنم انگار قیافم عوض میشه خیلی برام جالبه ینی چجوری میشم 😐دیروز هم با دوستام رفتم بیرون هر بار میرفتم تو خودم همشون می‌فهمیدم میگفتن چته می‌شده ینی چجوری میشم میفهمن شما تجربه داشتین !؟؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم همه میفهمن به خاطر اینکه ازقیافم مشخص میشه دست خودم نیست قیافم عوض میشه نمیتونم حتی وانمود کنم که حالم خوبه

با امضای من مشکل دارید هی حذف میکنید؟!😒با اون سایتتون اه😐 فقط اومدم بگم راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید  تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️
منم همه میفهمن به خاطر اینکه ازقیافم مشخص میشه دست خودم نیست قیافم عوض میشه نمیتونم حتی وانمود کنم ک ...

دقیقاااا خب دلم نمیخاد کسی بفهمه نمی‌دونم چرا انقد ضایع میشم من حتی دارم فیلم نگاه میکنم هم میفهمن یچیزیم هست 

۷ ماهه درگیر عشق یک طرفه شدم و افسردگی شدید گرفتم کسی نفهمید تا یک هفته پیش فقط داداشم گفت خیلی غمگی ...

فک کنم منم رفتم تو فاز افسردگی ولی خب خودم خبر ندارم و نمیخام باورش کنم واقعا 

دقیقاااا خب دلم نمیخاد کسی بفهمه نمی‌دونم چرا انقد ضایع میشم من حتی دارم فیلم نگاه میکنم هم میفهمن ی ...

😂😂دیگه دست خود ادم نیست کاریش نمیشه کرد من باهاش کنار اومدم

با امضای من مشکل دارید هی حذف میکنید؟!😒با اون سایتتون اه😐 فقط اومدم بگم راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید  تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️