2777
2789
عنوان

میخوام برم ناخن کاری آموزشش هفت میلیون نظرتون چیه دخترا 🥰🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 179 بازدید | 22 پست
من با۳تومن اموزش دیدم مدرکم گرفتم

حتما چند وقت پیش بوده بعد دیگه متفاوتن آموزشگاه ها دیگه 

🌷من جزئی از خداوند هستم که روحش را در من دمیده🧖‍♀️و قدر خلق هر آنچه اشتیاق دیدنش را دارم به من داده ❤️‍🩹هر فکری که در سر دارم مانند بذری در خاک حاصلخیز ذهنم عمل میکند به همین خاطر با آگاهی کامل فقط افکاری را که در جهت اهداف و رویاهایم است انتخاب میکنم🤍تمام جهان هستی در خدمت من است تا هر آنچه عمیقا باور دارم در واقعیت ببینم به همین دلیل ثروت فروانی و فرصت های موفقیت را بسیار راحت میبینم 🌷درخواست دوستی ندید.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حتما چند وقت پیش بوده بعد دیگه متفاوتن آموزشگاه ها دیگه

ناخن کاری واقعا اسونه عزیزم جایی که میگی خیلی زیادی گرون میده ته تهش 5 هستش

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                       جان جدت به اسمم گیر نده خودم میدونم گند زدم.              فعلا به جز دوستای نزدیک جواب کسیو داخل پیام ها نمیدم💗🙏
ناخن کاری واقعا اسونه عزیزم جایی که میگی خیلی زیادی گرون میده ته تهش 5 هستش

تازه گروهی هست ۷ میلیون خصوصیش ۹ میلیون هست 

یه جا رفتم ۵ ولی به مفت خدا نمیارزه تحقیق کردم

🌷من جزئی از خداوند هستم که روحش را در من دمیده🧖‍♀️و قدر خلق هر آنچه اشتیاق دیدنش را دارم به من داده ❤️‍🩹هر فکری که در سر دارم مانند بذری در خاک حاصلخیز ذهنم عمل میکند به همین خاطر با آگاهی کامل فقط افکاری را که در جهت اهداف و رویاهایم است انتخاب میکنم🤍تمام جهان هستی در خدمت من است تا هر آنچه عمیقا باور دارم در واقعیت ببینم به همین دلیل ثروت فروانی و فرصت های موفقیت را بسیار راحت میبینم 🌷درخواست دوستی ندید.
تازه گروهی هست ۷ میلیون خصوصیش ۹ میلیون هست یه جا رفتم ۵ ولی به مفت خدا نمیارزه تحقیق کردم

بنظرم بیشتر تحقیق میکردی پول خودته... موفق باشی

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                       جان جدت به اسمم گیر نده خودم میدونم گند زدم.              فعلا به جز دوستای نزدیک جواب کسیو داخل پیام ها نمیدم💗🙏

عزیزم منم لر هستم ولی کلا بد حرف زدن شما هم بد حرف زدی،خیلی توهین کردی 

چرا اصلا تاپیک میزنی ما گوشت زیاد دوست داریم!نمیدونی این سایت اکثثثرا از قشر ضعیف جامعه هستن!ندیدی تو تاپیک درآمد چی میگن؟من از ۹۴تو این سایتم خیییلی مسائل لازم نیست اینجا مطرح بشه

عزیزم منم لر هستم ولی کلا بد حرف زدن شما هم بد حرف زدی،خیلی توهین کردی چرا اصلا تاپیک میزنی ما گوشت ...

اکثرا ۱۴سالگی ازدواج میکنن و راضین؟!ببین هرچی تو بگی در مورد خودت کوچکترییین بویی از رفاه ازش بیاد حتتتی غذا !فحش میشنوی!کاربربهار۲۱۲۴ندیدی تاپیک غذا میزنه چقققدر بهش حمله میش!

عزیزم منم لر هستم ولی کلا بد حرف زدن شما هم بد حرف زدی،خیلی توهین کردی چرا اصلا تاپیک میزنی ما گوشت ...

توهین کردن توهین کردم عزیزم 

تاپیکم مگه راجب لرا بود اصلا ؟