2777
2789

23 سالمه متاهلم حوصلم تو خونه سر میره به ناخن کاری علاقه دارم (نگید ناخن کار زیاده و دست نیست اتفاقا خوب هم هست ) سالنی که من میرم روزی ۵۰ تا مشتری ناخن داره بگذریم هزینه ها گروهی ۷ میلیون لوازم هم اولیه ۱۰ ۱۵ ، نظرتون چیه بعدش هم وایمیستم همونجا 

🌷من جزئی از خداوند هستم که روحش را در من دمیده🧖‍♀️و قدر خلق هر آنچه اشتیاق دیدنش را دارم به من داده ❤️‍🩹هر فکری که در سر دارم مانند بذری در خاک حاصلخیز ذهنم عمل میکند به همین خاطر با آگاهی کامل فقط افکاری را که در جهت اهداف و رویاهایم است انتخاب میکنم🤍تمام جهان هستی در خدمت من است تا هر آنچه عمیقا باور دارم در واقعیت ببینم به همین دلیل ثروت فروانی و فرصت های موفقیت را بسیار راحت میبینم 🌷درخواست دوستی ندید.
من خودم میکروی ابرو رو ترجیح میدم

علاقه ندارم

🌷من جزئی از خداوند هستم که روحش را در من دمیده🧖‍♀️و قدر خلق هر آنچه اشتیاق دیدنش را دارم به من داده ❤️‍🩹هر فکری که در سر دارم مانند بذری در خاک حاصلخیز ذهنم عمل میکند به همین خاطر با آگاهی کامل فقط افکاری را که در جهت اهداف و رویاهایم است انتخاب میکنم🤍تمام جهان هستی در خدمت من است تا هر آنچه عمیقا باور دارم در واقعیت ببینم به همین دلیل ثروت فروانی و فرصت های موفقیت را بسیار راحت میبینم 🌷درخواست دوستی ندید.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من با همون فیلم دیدن همرو یاد گرفتم بعد 7 تومن😐 البته خودت میدونی

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                       جان جدت به اسمم گیر نده خودم میدونم گند زدم.              فعلا به جز دوستای نزدیک جواب کسیو داخل پیام ها نمیدم💗🙏
سلام گلم من وسیله هام میفروشم اموزشم میدم۴تومن،کاش همشهریم بودی🥲

آخه باید آموزشگاه برم که همونجا پایینش سالنه قبولم می‌کنن 

من با همون فیلم دیدن همرو یاد گرفتم بعد 7 تومن😐 البته خودت میدونی

اونوقت جایی فورا شروع به کار کردی ؟ 

اینجا هم مدرک میدن هم فورا قبولت میکنن

هر ارایشگاهی میتونی کارکنی

اگه از هنر جوهای خودشون باشی راحت تر قبول میکنن

من خودم میکروی ابرو رو ترجیح میدم

مشتریش خیلی سخت تر پیدا میشه و کمتر اعتماد میکنن

مخصوصا برای شروع کار مدل خیلی سختتر پیدا میشه برای میکرو

چون هرکسی اعتماد نمیکنه ی تازه کار بیاد ی خط رو صورتش بندازه اونم دائمی

استارتر اگر رفتی وارد لاین ارایشی شدی حتما اینستارو حرفه ای یادبگیر و پیجت بروز باشه

تولید محتوا مستمر انجام بده

دوره اینکه سنتی وایسی تو سالن مشتری بیاد گذشته 

حتما ازت نمونه کار و پیج میخوان مشتریها تا بیان

در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /
اونوقت جایی فورا شروع به کار کردی ؟ اینجا هم مدرک میدن هم فورا قبولت میکنن

چن جا آشنا درخواست داده بودن ولی خودم دوست ندارم قبول نکردم 

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                       جان جدت به اسمم گیر نده خودم میدونم گند زدم.              فعلا به جز دوستای نزدیک جواب کسیو داخل پیام ها نمیدم💗🙏
2810