2777
2789
عنوان

اخ خدا چجوری این پسرو حالشو بگیرم

438 بازدید | 22 پست

بعد دوماه دوستی گفت کات گفتم چرا میگه همینجو ی حرف زدن خشک و خالی که نشد دوستی باید طرف ار.ضا بشه توعم اهلش نیستی نمیخوام خرابت کنم منم هر جی فحش بود کشیدم براش😤

خوب بود اره ت اهلش نیستی چه پرو اند

کانال جزوه آنلاین سال ۱۳۹۵ تاسیس شد .ابتدا جزوات دستنویس خودرا در کانال به فایل تبدیل و در اختیار عموم قرار میدادم .سپس جزوات دانشکده را جمع آوری و آنها رو به صورت آرشیوی با نام اساتید ارایه میکردم . مفتخرم که هم اکنون از تمام ایران برای انجام خدمات دانشجویی مثل تایپ ،مشاوره پایان نامه و تحقیق، مراجع مجازی دارم ...  جزوه های دستنویس داری ازت میخرم ...کتابهاتو پیدا نکردی به کانالم سر بزن و از ادمین بخواه تا برات پیدا کنه ... کارتایپ و ... خلاصه هرکار دانش آموزی و دانشجویی که نتونستی از پسش بر بیای کافیه یه پیام بدی... ۵نفر مستقیم و بیش از ۵۰ نفر غیر مستقیم از طریق کانال درآمد زایی دارند. قیمت ما کاملا دانشجوییه👍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

حالشو نگیر بلاک تموم به حرفشم فکر نکن 

یکی از مهم ترین عواملی که موجب افسردگی میشود گوش کردن به یک ندای درونی است ! ندای درونیِ انتقادگر که همیشه از شما یک بازنده میسازد

مردی گمان مبر که به پنجه است و زور کتف

با نفس اگر برآیی، دانم که شاطری

با شیرمردیَت سگِ ابلیس صید کرد

ای بی‌هنر بمیر که از گربه کمتری

ضمن عرض ندامت نسبت به هرگونه فعالیت کاربری و بازدید از صفحات این سایت و هرگونه نقش‌آفرینی در رونق این مجموعه‌، امیدوارم بعد از این هرگز  بازدیدکننده صفحه‌ای از این سایت نباشم. 

به نظر من کار بدی نکرده ولی بهتره آدما اول رابطه اولویت هاشونو در نظر بگیرن بعد وقت مردم رو هدر بدن.

ایشون بهتر بود اول رابطه نیاز ها و خواسته هاشو میگفت. ( هرچند احتمال میداد شما قبول نمیکنی گفته برم راضیش میکنم)

شما هم وقتی وارد رابطه میشی همه جوانب رو در نظر بگیر. ( نه وابسته شو نه دلبسته. )

یکی از دلایل ارتباط با جنس مخالف همین مسئله هستش. نمیشه انکار کرد.

2810