2777
2789
عنوان

خاستگارم یه بچه چهار ساله داره

| مشاهده متن کامل بحث + 345 بازدید | 43 پست
حتما برو مشاوره تخصصی باهاش. خودت با خانواده دختر خانوم حرف زدی؟

بله

سلام علیم. خوبی قشنگم ۱۱. روز ازت. هیچ خبری. ندارم عیب نداره فقط بگو. دلت برام تنگ نشده آخه میدونی چیه من خیلی دلم برای صدات چشای قشنگت تنگ شده بازم عیب نداره. علی جونم. میگما کیمیا شبا خوابش نمی‌بره. توهم خوابت نمیبره نه ؟ راستی. نقاشیتو کشیدم سایز بزرگ قاب کردم تو اتاقم قرار بود بیای نظر بدی ایراد بگیری. بیا بازم با لحن شیطنت امیزت بگو من بد کشیدم تهش بیا بغلم کن

تو جوونی خیلی برای این آدم بزار بره دنبال همسن خودش یا کم کم دو سال کوچیکتر که عین خودش مطلقه و بچه دار باشه بعدم دروغ میگه اگر مشکل روانی داشته باشه زنش چطور پدره بچشو فرستاده پیش مادرش؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

.1.اختلاف سنی

.۲.بچه داره واسه خودت اذیت میشی

.۳.باهمسرسابقش مقایسه میشی

.۴.ارزوهای یک دختر مجرد با اقای متاهل بوده و پدرشده فرق میکنه 

.۵.درایینده شاید بخاطر نبود مادراون بچه بیشتر از بچه تو بهش توجه بشه 

.۴.سازگاری باخانواده اش و بچه اش هم سخت تره

یا عقل نداری یا یه عیب خیلی بزرگ داری

نه این دوتا مشکلو ندارم

سلام علیم. خوبی قشنگم ۱۱. روز ازت. هیچ خبری. ندارم عیب نداره فقط بگو. دلت برام تنگ نشده آخه میدونی چیه من خیلی دلم برای صدات چشای قشنگت تنگ شده بازم عیب نداره. علی جونم. میگما کیمیا شبا خوابش نمی‌بره. توهم خوابت نمیبره نه ؟ راستی. نقاشیتو کشیدم سایز بزرگ قاب کردم تو اتاقم قرار بود بیای نظر بدی ایراد بگیری. بیا بازم با لحن شیطنت امیزت بگو من بد کشیدم تهش بیا بغلم کن
2805

تو ازدواج هم کفو بودن خیلی مهمه. شما و ایشون مثل هم نیستید

شما یه دختر مجردی که اول جوونیته و سالها وقت داری واسه ازدواج و بدون تجربه از زندگی مشترک و بچه داری

ایشون یه آقایی هستن با اختلاف سنی زیاد و تجربه زندگی مشترک و تجربه پدری.

شرایطش از نامزد بازی و خیلی چیزای دیگه گذشته.

ضمن اینکه اگر خانم سابقش دیوانه شده بود و قصد کشتن داشت، دادگاه ازش سلب حضانت مبکرد و بچه رو نمیداد به مادر چون امنیت جانی نداره. 

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄

مرد ۳۲ ساله که میوفته دنبال دختر ۱۹ساله پدوفیله واوضاعش خرابه!

اون اگه میخواد زندگی تشکیل بده چقدر فراوونه دخترای بالای ۲۵ که طلاق گرفتن!

۳۵ تومنم درآمد انچنانی نیست

من دوام آورده‌ام؛ اما می‌خواستم معنای زندگی‌ام چیزی بیش از دوام آوردن باشد.
چون تینیجرامون دنبال شوهر مطلقه بچه دارن ظاهرا

هر چی از دهت درمیاد نگو شعور داشته باش ایشون اومدن خاستگاری. قرار نیست بکشیمشون که

چون تینیجرامون دنبال شوهر مطلقه بچه دارن ظاهرا

الان دخترای هم سن این آقا زیاده منتها مردا ۱۰ سال کوچیکتر از خودشون می خوان 

دخترای تینیجر هم باید پول و مستقلات بگیرن 

عزیزم خواهشا اینکارو با خودت و جوونی و زندگیت نکن ...شاید اصلا اون اقا فرشته باشه ولی فکر این را بکن که تو بخوای یا نخوای ۵۰درصد ذهن و درامدش متعلق به شما نیست ...یک درصد فکر کن بعد دوسال مادرش بگه من دیگه نمیخوام بچه پیشم باشه اونوقت تو میمونی و بچه ای که ۶ساله و لجباز و برعلیه تو ....

دخترگلم سنت کمه ، مبادا خام بشی ....

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
2810