2777
2789

من 1ساله مرکز ناباروری میرم همسرم مشکل اسپرم هرچی دارو میخورد بدتر میشد ولی بهتر نمیشد من خودمم با دارو فولیکول های خوبی داشتم یکبار ای یو ای و یکبار ای وی اف البته تا مرحله پانکچر انجام دادم که چون اسپرم ضعیف بود خیلی جنین ضعیفی تشکیل شد و انتقال ندادم 4ماه استراحت کردیم از لحاظ داروی هورمونی و همسرم 4ماه داروی پزشکش و خرنوب و گرده نخل استفاده کرد که چند روز پیش نتیجه ازمایشش خوب بود همه گیز نرمال بود ازمایشش رو ازمایش خصوصی انجام دادیم ولی تو مرکز انجام ندادیم چون3 ساعت فاصله داریم با اونجا،و اینکه من خودم ذخیره تخمدانم اومده رو 0.73 تو ازمایش جدید،،،،، دکتر مرکز ناباروری هم خیلی بداخلاق و درواقع هرچی میگه باید گوش کنی حتی سوال بپرسی میگه نپرس و واقعا دوست ندارم برم پیشش چون اکه برم حالا میگه ای وی اف کن 40تومن هم هزینه دارع

دلم میخواد منم مادربشم❤ یه دل سیر نگات کنم❤ یه دل سیر بغلت کنم❤ عطر تنت رو عمیق بو بکشم مادر❤کاش خدا منو لایق تو میدونست❤بخدا که بهترین مادر دنیا میشم واست ❤ تو بیا فقط جان مادر تو فقط بیا.......

بااین شرایط بنظرتون باید برم ای وی اف؟ یا تو شهر خودمون یکی دوماه دارو مصرف کنم شاید طبیعی باردار شدم؟ از طرفی میترسم ذخیرم از این کمتر بشه و دکتر مرکز تاباروری بگه چرا همونموقع که گفتم بیا نیومدی،،، بنظرتون شانسی دارم که خودم باردار بشم؟ 

دلم میخواد منم مادربشم❤ یه دل سیر نگات کنم❤ یه دل سیر بغلت کنم❤ عطر تنت رو عمیق بو بکشم مادر❤کاش خدا منو لایق تو میدونست❤بخدا که بهترین مادر دنیا میشم واست ❤ تو بیا فقط جان مادر تو فقط بیا.......

میشه لطفا نظرتون رو بگید 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شانست که خیلی زیاده طبیعی بشی ولی عزیزم بهتره که دوباره ای وی اف کنی ...راستی به همسرت حتما حتما شبی یه استکان عرق کاسنی بده ، معجزه اس ....

تا اخرسال صبر کن ولی اگه نشد اردیبهشت مجدد برو برای ای وی اف ...

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

عزیزم حتما برو مرکز ناباروری مام تو تهران.من خودم ازاونجا نتیجه گرفتم و کسایی رو اونجا فرستادم که مشکلات ژنتیکی واسپرم صفر و... داشت ولی نتیجه گرفتن.هم کارشون عالیه هم خوش اخلاقن

ببین اسی اینجوری ک من متوجه شدم الان شما دو وضعیت ثابتی نیستین هیچکدوم 

شوهرت ک بااستراحت و دارو و دوای خانگی خوب شده و خودتم میگی ذخیرت بیاد پایین 

ببین من اطلاع علمی زیادی ندارم 

ولی به شخصه اگ جات بودم شانسمو با شاید و باید خراب نمیکردمو میرفتم ای وی اف

83سالم نیس-متولد83هم نیستم کلا شانسی زدم که کاربریم سیو شه🤭
شانست که خیلی زیاده طبیعی بشی ولی عزیزم بهتره که دوباره ای وی اف کنی ...راستی به همسرت حتما حتما شبی ...

بنظرت ذخیرم خیلی پایین تر از این نمیشه؟ 

میگم با شایدو اینا 

چون منو شوهرم توی اقداممون هیچ مشکلی نداشتیم اسپرم خوب تخمک خوب ولی بارداری صورت نمیگرفت 

پس ب نظرم شمام شانسو با بارداری طبیعی پایین میاری 

83سالم نیس-متولد83هم نیستم کلا شانسی زدم که کاربریم سیو شه🤭
عزیزم حتما برو مرکز ناباروری مام تو تهران.من خودم ازاونجا نتیجه گرفتم و کسایی رو اونجا فرستادم که مش ...

دکتری که میرم پیشش میگه تو تهران ارجاع میدم نیکان یا گاندی،، چون از تهران فاصلمون زیاده نمیتونم خودم این همه بیام و برم این دکتر میگفت واسه ای وی اف فقط دوبار میری تعران اکه من ارجاع بدم

دکتری که میرم پیشش میگه تو تهران ارجاع میدم نیکان یا گاندی،، چون از تهران فاصلمون زیاده نمیتونم خودم ...

من فاصله ام زیاد بود ازتهران ولی رفتم.شهرستان ارزش نداره ای وی آف کنی خیلی امکانات ضعیفه شهرستانها

ببین اسی اینجوری ک من متوجه شدم الان شما دو وضعیت ثابتی نیستین هیچکدوم شوهرت ک بااستراحت و دارو و دو ...

میترسم اخه خیلیا هم از ای وی اف نتیجه نگرفتن، من خیلی تو این یکسال اسیب دیدم از داروهای هورمونی، موهای بدن و صورتم به شدت زیاد و ضخیم شده پریودام بع هم ریخت همین کاهش ذخیره رو هم از همین داروهای هورمونی میبینم چون من کلا26سالمه سنم زیاد نیست

2810