2777
2789
عنوان

خانمایی که ناباروری دارید راهنمایی میکنید لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 99 بازدید | 30 پست
باید روحیه تو قوی کنی و کفش آهنین بپوشی و بری دنبالش.سخته و... نداریم

شما نتیجه گرفتی؟ چندبار ای وی اف کردی؟ 

دلم میخواد منم مادربشم❤ یه دل سیر نگات کنم❤ یه دل سیر بغلت کنم❤ عطر تنت رو عمیق بو بکشم مادر❤کاش خدا منو لایق تو میدونست❤بخدا که بهترین مادر دنیا میشم واست ❤ تو بیا فقط جان مادر تو فقط بیا.......

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تو مام هم تند تند نمیری برا ای وی آف.جور یتنظیم میکنن دوسه بار بری فقط

هزبنه اش چقدر؟ 

دلم میخواد منم مادربشم❤ یه دل سیر نگات کنم❤ یه دل سیر بغلت کنم❤ عطر تنت رو عمیق بو بکشم مادر❤کاش خدا منو لایق تو میدونست❤بخدا که بهترین مادر دنیا میشم واست ❤ تو بیا فقط جان مادر تو فقط بیا.......
بنظرت ذخیرم خیلی پایین تر از این نمیشه؟

نه گلم ذخیرت به این زودی ها کم نمیشه ...درضمن برای اطمینان از ازمایشت باید همونجای قبلی تکرارش کنی ...

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
شما نتیجه گرفتی؟ چندبار ای وی اف کردی؟

من شهرستان ای وی آف کردم یه بارمنفی شدم یه بارهم ۵هفته سقط شد.رفتم صارم وبعدش دکترم رفت مام منم رفتم مام.همون بار اول ۳قلو شدم یکیشو کم کردم دوقلو دختر پسر موندالان۳/۵سالشونه

من شهرستان ای وی آف کردم یه بارمنفی شدم یه بارهم ۵هفته سقط شد.رفتم صارم وبعدش دکترم رفت مام منم رفتم ...

خداحفظشون کنه،،، شما مشکلتون چی بود 

نه گلم ذخیرت به این زودی ها کم نمیشه ...درضمن برای اطمینان از ازمایشت باید همونجای قبلی تکرارش کنی . ...

نمیدونم چیکار کنم خیلی سردرگم شدم

میترسم اخه خیلیا هم از ای وی اف نتیجه نگرفتن، من خیلی تو این یکسال اسیب دیدم از داروهای هورمونی، موه ...

چی بگم عزیزم 

هزارانننن ادم از همین داروها ب تنهایی نتیجه گرفتن 

اره منکر عوارضش نمیشم 

ولی چ ربطی ب سن داره گلم 

من خودم از۱۸ سالگی درگیر این موضاعات و تنبلی و کیست و پلی کیستیک و اینا بودم

دلیل ناباروری هرررچیزی میتونه باشه الا سنو سال ادم ۳۰.۴۰ دور بر ناخواسته بعد از سالهااااا جلو گیری باردار میشه ادم ۱۸ ساله هم درگیر....

83سالم نیس-متولد83هم نیستم کلا شانسی زدم که کاربریم سیو شه🤭
چی بگم عزیزم هزارانننن ادم از همین داروها ب تنهایی نتیجه گرفتن اره منکر عوارضش نمیشم ولی چ ربطی ب سن ...

به شدت سردرگم شدم نمیدونم چیکار کنم

عزیزم حتما برو مرکز ناباروری مام تو تهران.من خودم ازاونجا نتیجه گرفتم و کسایی رو اونجا فرستادم که مش ...

خیلی میگن هزینه هاش زیاده

همسردوستم مشکل داشت،۴ سال اقدام بودن بچه دار نمیشدن

واریکوسل شدید داشت عمل هم نمیکرد بعد چند ماه که کلا ناامید شده بود باردار شد،الانم بچه اش چند ماهشه

لا طاعةَ لِمخلوق فی معصیةِ الخالق
2810