2777
2789

میخوام برای شیمی مبتکران بگیرم 

ریاضی خیلی سبز دارم معلمم خوبه جزوه هم داده نهایی رو اوکیم اگ لازمه بگیرم مهر و ماه یا آی کیو ؟

برای فیزیک د بیرم خوب نیست و پایین سطح کتاب درسی و میخوام ی کتاب باشه فعلا درسنامه خوب و پوشش نهایی؟

زیست هم میگن خیلی سبز خیلی خوبه ولی آشنام گفته خوب نیس میکرو طلایی یا ای کیو گاج؟؟؟ زیست سطح تست بالا تعداد زیاد و تنوع و تشابه کنکور باشه ممنون

بی همگان به سر شود بی تو به سر نمیشود/ داغ تو دارد این دلم جای دگر نمیشود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

فیزیک نشر الگو عالیه من خودم از دهم شروع کردم جدی واقعا عالی بود یکی از عوامل قبولیم الان بچه ی خواهرم که تیزهوشان میخونه نهمه شروع کرده رقابت شدیده  نشر الگو دهم یازدهم دوازدهمشو امسال بزن 

خیلی سبز خیلی سطح پایینه اصلا نزن

زیست ایکیو رو چند بار بزن عالیه

فیزیک نشر الگو عالیه من خودم از دهم شروع کردم جدی واقعا عالی بود یکی از عوامل قبولیم الان بچه ی خواه ...

فیزیکش خوبه

زیست نشرالگو غلط داره

اون اولا باید خیلی سبز بزنه دستش بیاد مثلا یکی درمیون بزنه مضربی خیلی سبز بزنه بعد بیاد سراغ الگو ایکیو

اونطوری گیرپاژ میکنه یهو بیاد ایکیو بزنه😐

دو رقمی شدم ولی بخاطر شرایط مادرم دانشگاه شیراز می خونم نه کلاسی رفتم نه هیچ موسسه ای آزمون دادم

افرین به پتشکار و تلاشت تحسین داری شما ولی همه مثل شما نمیتونن اینقدر تلاش کنن میبرن