2777
2789
عنوان

مادر شوهرم رو ببریم با خودمون یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 511 بازدید | 54 پست
نه بابا تا الان یه قرون برای وسایل نداده حتی سرویس طلای عروسی رو با بدبختی خریدیم داریم قسطشو میدیم ...

بذار مسخره کنه به روی خودت نیار. وقتی آدم حسابش نکنی بیشتر میسوزه. 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میگم که اگه مادرشوهرت باهاتون خوب باشه و اخلاقش مشکلی نداشته باشه بازم لزومی نداره با خودتون ببریدش ...

آخه مادر و مادربزرگم رو دارم میبرم 

دلم میخواد همراهم باشن ... این مدت خیلی چشم به راه این روزا بودن چون خیلی روزای سختمون رو دیدن و دلسوزمون بودن 

ولی مادرشوهم رو اصلا دلم نمی‌کشه این مدت نه تنها دلسوز نبودن نمک رو زخم بودن 

اینا به کنار عذاب وجدان دارم اگر نبرم

دو دوست هستیم که یکی متاهل اونیکی مجرده نسبتی هم باهم نداریم 🤦🤣

این وسط نگفتی پول سرویس چوب رو کی میخواد بده؟! اگه بابای تو میده که حتی شوهرت رو هم نبر 

اگه شوهرت میده که به نظرش احترام بذار ببین دوست داره مادرش بیاد یا نه 

اگه مادرشوهرت اینا میدن که ناخودآگاه مجبوری وجودشو تحمل کنی...

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
2805
این وسط نگفتی پول سرویس چوب رو کی میخواد بده؟! اگه بابای تو میده که حتی شوهرت رو هم نبر اگه شوهرت می ...

گفتم که عزیزم خانواده شوهرم هیچکاری نمیکنن همه کار تاحالا شوهرم کرده و میکنه

نمیدونم فرهنگ منطقه شما چیه ولی بعضی از رسم و رسومات خیلی بده و باعث دلخوری بعدی میشه دیگه کسی که تصمیم داره ازدواج کنه باید اونقدر عاقل شده باشه که خودشون خرید کنن نه از طرف خودت نه از طرف شوهرت کسی رو نبر 

خودتو شوهرت برید هرجوری دلتون بخواد حرف می‌زنید شوخی میکنید مشکلی و حرف و حدیث هم نداره

من بودم نمی بردمش ناراحتم میخواد بشه مهم نیس

اره مهم نیست ولی عذاب وجدان میگیرم میگم بالاخره پسرشه درسته آدمیزادی رفتار نکردن ولی خب من که آدمم میگم شاید ذوق داشته باشه هرچند فکر کنم نداره

گفتم که عزیزم خانواده شوهرم هیچکاری نمیکنن همه کار تاحالا شوهرم کرده و میکنه

ببین دل شوهرت چی میگه 

باهاش راه بیا 

اگه دوست داره مادرش بیاد تحمل کن 

بخدا بدی نبود خونواده شوهرم نکرده باشن بازم به احترام شوهرم اولین حقوقمو که گرفتم و برا خونوادم کادو خریدم برا پدر و مادرش هم خریدم... 

یه وقتایی به دل شوهرت راه بیای به خوشبختی خودت کمک کردی 

مایع اعصاب خوردی برای خودت درست نکردی

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
آخه مادر و مادربزرگم رو دارم میبرم دلم میخواد همراهم باشن ... این مدت خیلی چشم به راه این روزا بودن ...

عذاب وجدان چیه عزیزم کلا عادت کن برای کارات و خریدای زندگیت هیچکسو دنبالت نکشونی فقط نظر و سلیقه خودت و شوهرت مهمه 

مادرشوهرم اصلا نبر اگه قرار نیست هزینه کنه ، اگه نظر منو میخوای مادربزرگتم واقعا لازم نیست باشه 

خود نمایی نکند هرکه کمالی دارد ...🌿✨

ببین دل شوهرت چی میگه باهاش راه بیا اگه دوست داره مادرش بیاد تحمل کن بخدا بدی نبود خونواده شوهرم نکر ...

شوهرم میگه بعدا می‌شنون میگن مارو آدم حساب نکردی داستان میشه 

از طرفی میگه رگ و ریشه منن هرچقدر هم بد باشم نمیشه انداخت دور می‌دونم خیلی آزار دادن خودشم شاکیه 

نمیدونم واقعا چیکار کنم 

بخاطر دروغی که تو دهن مادرم گذاشته ازش دلخورم اصلا نمی‌خوام باهاش رو به رو بشم 

چه موقعیت سختیه

آخه مادر و مادربزرگم رو دارم میبرم دلم میخواد همراهم باشن ... این مدت خیلی چشم به راه این روزا بودن ...

بهترین کار اینه که هیچکسو نبری و از حرف و حدیث های احتمالی ( همه فامیل خودشو برد منو با خودش نبرد ) جلوگیری کنی 🤣

خود نمایی نکند هرکه کمالی دارد ...🌿✨

ببین شوهرت چی میگه چون پولو اون میده ببین خودش دوست داره ببره یانه

شوهرم براش مهم نیست مادرش بیاد یا نه ولی میگه بعدا میگم آدم حساب نکردید حوصله خاله زنک بازیشونو ندارم

2810