2777
2789
عنوان

دوستان برای نمازخوان شدن

59 بازدید | 8 پست

راه حلی ندارید. من خیلی دوست دارم به خدا نزدیک شم. ولی تا یک گرفتاری چیزی پیش میاد. اول از همه نماز رو میگذارم کنار. چه کنم اینطوری نباشم؟ 

خوب باید خودتو مقید کنی حتی اگه سنگ از آسمون بیاره نمازتو بخونی وقتی با یه مشکل میذاریش کنار یعنی شیطون یجاهایی عمدا سنگ اندازی می‌کنه که نماز نخونی بخودت بگو حتی اگه تمام مشکلات عالم رو داشته باشم باید نمازمو بخونم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم رفتار و یا گناهان ما شاید سلب توفیق کنه از این صواب 

ببین اون روزی که نمازت نتونستی بخونی چی کار کردی

شاید در نگاه اول حتی از نظر خودت کارت اشکالی نداشته باشه یا تو اونو مهم نبینی

ولی این عالم حساب و کتاب داره 

جدای این بحث یه جا خوندم یکی از صبوری ها در کنار از دست دادن عزیز یا بالاتر نمیدونم الا دقیق یادم نیست

صبر در طاعت هست

پس سخته همیشه بخوای نماز اول وقت بخونی . بدن ما طبعش به راحتی و اسایشه

جهاد با نفس میخواد

2805
نماز همیشه اول وقت بخون اینطور کمتر فراموش میکنی که نخونی بعد اینکه آدم بیشتر تو گرفتاریا خدارو صدا ...

اون موقع اخه میخوام مشکلمو حل کنم دعا تو دلم می کنم ولی حال نماز ندارم. الان دیگه قطع و وصل کردم دیگه روم نمیشه برم سراغش. 

نه کاری نمی کنم وقتی گرفتاری دارم. دیگه حوصله نماز ندارم.

پناه بر خدا

عزیزم نگو اینجوری یاد یه روات افتادم با این مضمون ،

از امام معصوم یه جونی پرسید گناه بزرگی کردم

امام گفت چیکار کردی نکنه زنا کردی

گفت نه امام بلند شدن با عصبانیت گفتن نکنه نماز صبحت قضا شده 

نماز خیلی بزرگه

بین این همه مستحبات خدا نماز یومیه رو واجب قرارداد

نگو حوصلشو ندارم

اگه بخاطر تنبلی هست صبر کن بخون خدا کمکت میکنه

دنبال راهکار نباش دنبال این نباش یه ذکری چیزی بگی که دیگه نتونی نمازو ترک کنی راهکارش خودتی ، خودت باید جلوی این فکرت وایسی و هرجورشده نماز بخونی حتی اگه خیلی ناراحتم بودی بگو به نمازم چه ربطی داره و هرجوریه پاشو نمازتو بخون خداکمکت میکنه ایشالا ، تواگه خودت بخوای و به هاطرش تلاش هم بکنی خدا دستتو میگیره و کمکت میکنه مشکلات همیشه هستن عزیزم ربطی به نماز نداره مگه وقتی نماز نمیخونی مشکلاتت تموم میشن؟! 

تازه نماز فقط به درد خودت میخوره گلم خدا که بانماز نخوندنت ازخداییش کم نمیشه ولی اونی که ضرر میکنه شمایی نمازتو عیچ وقت ترک نکن گلم ایشالا موفق و عاقبت بخیر باشی♥️

با امضای من مشکل دارید هی حذف میکنید؟!😒با اون سایتتون اه😐 فقط اومدم بگم راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید  تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️