دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
والا بقیه هم سن بلوغ گذروندن چرا جولای وحشتناک منو نداشتن۱۹ سالمه ولم نمیکننعکسای قبل راکوتانو مقایس ...
منم دوران بلوغم جوشای وحشتناکی میزدم درحالیکه حتی مادرو پدرمم تو دوران بلوغشون میگن اینجوری نبودن...بدن هرکسی فرق میکنه.من دوماه خوردم ولی خیلی حالمو بد کرده بود عوارضشم که خیلی بده...بعداز دوماه گذاشتم کنار و فقط صبوری کردم...و اینکه تغذیه امو هم مراقبت کردم و شروع به یه روتین پوستی درست و حسابی کردم الان صورتم صاف و بدون جوشه باور کن اصلا این قرص راهش نیست...برو تو گوگل عوارضشو بخون...به چه قیمتی پوستت صاف باشه وقتی عوارضش خیلی شدید و بدن...
مُردَم اَندر حسرت فهم درست/این که میگویم به قَدر فهم توست...
من یه ماه هرروز مصرف میکردم۳۰ تا من کلا استرسیم بنظرت ربطی به جوش داره؟
بله استرسم خیلی ربط داره
خورد و خوراک و...
ژنتیک ک اصل کاره، ما خانوادگی خیلی خوش میزدیم
بنظرم حتما تحت نظر دکتر باش چون بعضی از جوشا حتی اگه کاری بهشون نداشته باشی هم جاشون ب صورت چاله عمیق میمونه ولی اگه دارو مصرف کنی میتونی این اثراتو کاهش بدی
اخه یادمه آزمایش دادم مشکل هورمونی نداشتم من دوستم پیش بهترین دکتر رفته کلی پماد و کرم داده الان میگ ...
من که ازت پرسیدم گفتی آزمایش ندادم🤦🏻♀️
وقتی مشکل هورمونی نداشتی راه حلش میمونه آنتی بیوتیک و راکوتان و درمان های موضعی
من انقدر دکتر رفتم همه رو از حفظم
از راکوتان خوردنم نترس وقتی دکتر تشخیص داده بخور من خودم جوشای وحشتناک میزد پشت کمرم طوری که میخوابیدم به پشت گریم میگرفت دو دوره راکوتان خوردم برای همیشه رفت حتی دیگه جاشم نموند