2777
2789
عنوان

راکوتان بخورم یا نه❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 283 بازدید | 60 پست

کدوم دکتر خری الان راکوتان مصرف می‌کنه میدونی چقد عوارض داره 🤦 برای جوش اول باید برات آزمایش می‌نوشت اول مشخص میشد شاید مشکل هورمونی داری با روتین پوستی ی سری قرص ها اوکی میشه

و ایما گذشت اونچه نباید ایگذشت ...باقی عمر هرچه بادا باد..🖤🍁

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

لبام وحشتناک خشک شده بود چشمم خیلی درد میکرد رفته بودم چش پزشک گف مال راکوتانه گرچه قطعش کردم ولی هن ...

درد چشمات بخاطر خشکیش در اثر راکوتان بوده برات اشک مصنوعی ننوشت دکتره؟ 

اره منم لبم خیلی خشک شد،  دکتر برام وازلین ثمین حاوی ویتامینEنوشت

ولی خودم پماد آ؟ چشمی گرفتم تاثیرش بیشتر بود

از تابستون صورتم جوش از وقتی راکوتان خوردم الان چندروزه صورتم ریخته بیرون رو اعصابمهتا کی اخه راکوتا ...

ببین کلا هر دارویی عوارض خاص خودشو داره چه برسه به راکوتان که به عنوان یه داروی سرطان پوست هم تجویز میشه

اما خب اگه هر دو ماه یکبار آزمایش بدی و زیر نظر دکتر باشی عوارضش خیلی خیلی کمتر میشه

اینکه جوش میزنین طبیعیه کلا دو ماه اول همه جوشای زیر پوستی و چرکی بیرون میاد و بعد از دو ماه کم‌کم از بین میرن

من حدودا پنج سال پیش مصرف میکردم اون موقع‌ها به منم خیلی میگفتن مصرف نکن که گوش ندادم و زیر نظر دکتر مصرف کردم که خیلی راضیم الان در حد یکی دو تا جوش میزنم بدون اینکه هیچی بزنم خودشون خشک میشن 

برای فهمیدن آنچه که مردم واقعا فکر می کنند،به آنچه که آن ها می گویند،توجه داشته باشید💥
درد چشمات بخاطر خشکیش در اثر راکوتان بوده برات اشک مصنوعی ننوشت دکتره؟ اره منم لبم خیلی خشک شد، دکت ...

اشک مصنوعی فایده نداشت 

با اینکه تابستون مصرف کردم تا الان چشم درده مونده

بعد اینکه من کلا افسردگی دارم درد روان تنی دارم چشم دردم از اعصابمه

ولی نمیدونم راکوتان تشدیدش کرده یا نه ربطی نداره 

اگه مطمئن بشم افسردگی و دردای روان تنیمو بدتر نمیکنه میخورم

تو چه مدت استفاده کردی؟

ببین کلا هر دارویی عوارض خاص خودشو داره چه برسه به راکوتان که به عنوان یه داروی سرطان پوست هم تجویز ...

اخه راکوتان فقط یه ماه تو تابستون مصرف کردم 

الان ک دیگه مصرف نمیکنم ولی باز جوش ریز زدم

بعد من افسردگی دارم تو عوارض نوشته بود افسردگی بدتر میکنه ازین میترسم

اشک مصنوعی فایده نداشت با اینکه تابستون مصرف کردم تا الان چشم درده موندهبعد اینکه من کلا افسردگی دار ...

اعصاب واقعا خیلیییی تاثیر داره 

من حدودا شش ماه شایدم بیشتر  هفته ای یدونه مصرف میکردم 

خداروشکر مشکل کبدی هم برام پیش نیومد  ، واقعا این دکتری ک رفتم برام معجزه کرد 

راکوتان نخور خیلی عوارض بدی داره اگر جوشات به خاطر اقتضای سنت هست فقط باید فرصت بدی تا بلوغت تموم بشه اما اگر از بلوغ گذشتی برو پیش اسکین تراپیست روتین درست و حسابی و یه سری رعایت ها به مرور پوستتو خوب میکنه بعضی از عوارض های راکوتان مادام العمره...

من از اون زمان تنبلی تخمدان گرفتم و پدرم دراومد تا درمانش کنم سازنده قرص راکوتان صددرصد یه مریض روانیه

مُردَم اَندر حسرت فهم درست/این که میگویم به قَدر فهم توست...
اخه راکوتان فقط یه ماه تو تابستون مصرف کردم الان ک دیگه مصرف نمیکنم ولی باز جوش ریز زدمبعد من افسردگ ...

شاید باعث احساس خستگی بشه 

ولی من خودم پوستمو ب افسردگی ترجیح میدم😂در غیر اون صورت میشدم ی افسرده ک بخاطر پوستش اعتماد بنفسشو از دست داده و گوشه گیر شده

راکوتان نخور خیلی عوارض بدی داره اگر جوشات به خاطر اقتضای سنت هست فقط باید فرصت بدی تا بلوغت تموم بش ...

والا بقیه هم سن بلوغ گذروندن چرا جولای وحشتناک منو نداشتن

۱۹ سالمه ولم نمیکنن

عکسای قبل راکوتانو مقایسه میکنم میبینم چقد پوستم جوش داشته 

راکوتان خیلی بهترش کرد 

ولی بازم الان جوش ریز زده 

خستم اخه تا کی باید مصرفش کنم

2810