2777
2789
عنوان

راکوتان بخورم یا نه❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 283 بازدید | 60 پست
من که ازت پرسیدم گفتی آزمایش ندادم🤦🏻‍♀️وقتی مشکل هورمونی نداشتی راه حلش میمونه آنتی بیوتیک و راکو ...

خود دکتر از آزمایش حرفی نزد ولی قبلش برای پریودی کلا رفتم آزمایش هورمونی دادم دکتر گف هورمونات مشکلی ندارن

اما کلا خود دکتر پوست آزمایشی تجویز نکرد

من جاشون مونده دیگه کار از کار گذشته نه تنها جاشون مونده ولم نمیکنن باز جوش میزننمال من ژنتیکی نیس م ...

پس نود درصدش استرسه 

منم جاشون مونده ولی سطحیه جدیدا نیاسینامید استفاده کردم کوچیکترشون کرد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم دوران بلوغم جوشای وحشتناکی میزدم درحالیکه حتی مادرو پدرمم تو دوران بلوغشون میگن اینجوری نبودن... ...

من کلا از استرسه جوشام

ربطی به رژیم غذایی نداره کلا 

روتین دارم 

ولی ضعیفه 

من که ازت پرسیدم گفتی آزمایش ندادم🤦🏻‍♀️وقتی مشکل هورمونی نداشتی راه حلش میمونه آنتی بیوتیک و راکو ...

بنظرت از استرس نیست؟

چون خیلی استرسیم تو خونمون اوکی بودم از وقتی اومدم دانشگاه جوشا شروع شده چون استرس بیشتر دارم 

بعد اینکه بنظرت افسردگی تشدید نمیکنه؟

آخه دکتر خوبم نمیشناسم برم اینجوری که شما میگی انگار دکتره باید یه آزمایش هورمونی ازم می‌گرفته ولی حتی اشاره هم بهش نکرد 

از کدوم شهری؟

نیاسینامید لایه برداره؟فرورفتگی بود؟

نه منافذو کوچیک میکنه البته در کنارش لایه بردار گرفتم

خیلیی کم، انگار منافذت بیشتر از حد معمول باز شدن ولی خیلی عمیق نیستن 

اگع جای جوشات چال شده نیاسینامید جواب نمیده باید کارای کلینیکی انجام بدی

نه منافذو کوچیک میکنه البته در کنارش لایه بردار گرفتمخیلیی کم، انگار منافذت بیشتر از حد معمول باز شد ...

آخه جای مطمئن نمیشناسم 

بعد خیلی جاها خوندم بعد لیزرو اینا باز برمیگرده

اول از همه نمیدونم چیکار کنم دیگه جوش نزنم

بنظرت ۳۰ تا راکوتان کافی نیس تا جوشارو تموم کنه؟

آخه جای مطمئن نمیشناسم بعد خیلی جاها خوندم بعد لیزرو اینا باز برمیگردهاول از همه نمیدونم چیکار کنم د ...

دخترعموم انجام  داد فعلا ک پوستش عالی شده

اره بابا هفته ای دو بخوری بسه دیگه

قرصی که میخوری اسمش چیه استارتر ؟ نورم اسکین ؟

حدودا چند روز بعد از شروع استفاده از قرص پوستت خشک شد و جوشات زد بیرون ؟

بعد اینکه جز راکوتان ، قرص یا شربت  دیگه یا بالم لب و .... هم نوشت یا فقط راکوتان ؟

قرصی که میخوری اسمش چیه استارتر ؟ نورم اسکین ؟حدودا چند روز بعد از شروع استفاده از قرص پوستت خشک شد ...

۴ ۵ تا نورم اسکین خوردم بعدش خشکی پوستم شروع شد

علاوه بر راکوتان محلول کلیندامیسین هم تجویز کرد

2810