2777
2789
عنوان

میخام به خاطر اکسم خودمو بکشم 💔😭

| مشاهده متن کامل بحث + 163 بازدید | 24 پست
عجب ادمیه🤣🤣🤣🤣قربونت شما چطوری کاهدون😁😂😂

بخوبیت پنت هاوس 

به تو بیشتر میاد کاهدون

قصد خریدش داشتی😂

خدایا زندگیم رو جوری چیدی ک من عاشقشم ممنون بابت همه چیز.خدایا شکرت همسرم عاشقمه 😍😍❤پروردگارا من به قلم رحمت تو ایمان دارم تو از پس هرچیزی بر میای تو قوی و قدرتمندی و من در پناه تو خوشبخت ترینم😘خطاب به کودک درونم متاسفم منو ببخش دوست دارم سپاسگزارم 🥺❤ببخشید اذیتت کردم قول میدم بیشتر مراقبت باشم نفسم 

بخوبیت پنت هاوس به تو بیشتر میاد کاهدون قصد خریدش داشتی😂

اختیار داری گل

تا شما هسی چرا کاهدون باید ب من بیاد😂😂😂

بعدشم یکم دقتتو ببر بالا خوشگل خانوم😂😂من قصد خرید پنت هوسو داشتم

خودت قصدت خریده کاهدون بود ن من😎💪🏻😂😂😂

خدایا خودمو به خودت میسپارم🦋آقایون محترم سایت،لطفا در خواست دوستی ندین...🙏🏻میشه برای رسیدن به اونی که میخوام یه صلوات بفرستی؟(هروقت فرستادی بگو منم برات بفرستم♡)❤ یاربّ تنها نظرت باشد پایان رنج هایم|❥

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اختیار داری گلتا شما هسی چرا کاهدون باید ب من بیاد😂😂😂بعدشم یکم دقتتو ببر بالا خوشگل خانوم😂😂من ق ...

😂😂😂😂😂😂😂ن من با پولش میخام برم دور دنیا بگردم 

برو اون تایپک قبلی بخون 

با یکی از بچه ها برنامه چیدیم

خدایا زندگیم رو جوری چیدی ک من عاشقشم ممنون بابت همه چیز.خدایا شکرت همسرم عاشقمه 😍😍❤پروردگارا من به قلم رحمت تو ایمان دارم تو از پس هرچیزی بر میای تو قوی و قدرتمندی و من در پناه تو خوشبخت ترینم😘خطاب به کودک درونم متاسفم منو ببخش دوست دارم سپاسگزارم 🥺❤ببخشید اذیتت کردم قول میدم بیشتر مراقبت باشم نفسم 

استارتر دلم خواست ببینمت.چ شکلی هستی  انقدر لوس بازی درآوردی و درحق دوست پرسابقت بنظرم بدی کردی و باز بفکرته 

من جای پسره بودم اسمت روهم نمیاوردم ،،،اگر واقعا هنوز بفکرته آدم شو. و برگردید بهم  

2805
😂😂😂😂😂😂😂ن من با پولش میخام برم دور دنیا بگردم برو اون تایپک قبلی بخون با یکی از بچه ها برنامه ...

خدایی؟؟😁😂😂😂😂

ایوللل

منم بیام باهاتون؟😂😂😂😂

خدایا خودمو به خودت میسپارم🦋آقایون محترم سایت،لطفا در خواست دوستی ندین...🙏🏻میشه برای رسیدن به اونی که میخوام یه صلوات بفرستی؟(هروقت فرستادی بگو منم برات بفرستم♡)❤ یاربّ تنها نظرت باشد پایان رنج هایم|❥

خدایی؟؟😁😂😂😂😂ایولللمنم بیام باهاتون؟😂😂😂😂

بیا عزیزم😂😂😂

بیا عزیزم😂😂😂

با کمال میل😂😂😂

چمدونمم ببندم 

یارانمم بگیرمو بریم😂😂

با کمال میل😂😂😂چمدونمم ببندم یارانمم بگیرمو بریم😂😂

کارتت تو به جای امنی بزار حیفه ازت بدزدن 😂😂

کلی پول توشه

کارتت تو به جای امنی بزار حیفه ازت بدزدن 😂😂کلی پول توشه

اره بخدا😂😂😂