2777
2789
عنوان

لکه بینی دارم خیلی میترسم

124 بازدید | 10 پست

پریودام نامنظمه 5 آبان پریود شدم فقط دو روز الانم از دیروز قسمت پایین کمرم درد میکرد لکه بینی داشتم امروزم کمی خونریزی داشتم با دفع لخته خیلی کم دیگه هیچی الانم حال ندارم اصلا 8 ماهه اقدامم یعنی خونریزی لانه گزینه یا میخوام پریود شم باز

درخواست دوستی ندین خواهشا آرامشم از همه چیز مهمتره برام خوشحال میشم با نظراتتون راهنماییم کنین 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چون پریودت نامنظمه و مدام لکه بینی داری بایدصبرکنی ک از موعدت بگذره

ببین دوسه ماه گذشته رو چجوری و چندروز سیکلت بوده.این ماهو هم همونجوری تقریبی با دوسه روز فاصله حساب کن

بعدبمون تاموغدت شه

اگه باز پری نشدی بیبی بزن

چون پریودت نامنظمه و مدام لکه بینی داری بایدصبرکنی ک از موعدت بگذرهببین دوسه ماه گذشته رو چجوری و چن ...

از وقتی که اقدام کردم لکه بینی نداشتم پریود میشدم اونم دو روزه قبلا چهار روز بود پریودم به نظرم غیر عادی بود پریود دو روزه رفتم دکتر ولی چیز خاصی نگفت فقط قرصامو عوض کرد گفت پریود شدی بیا آمپول آزاد سازی بزنم من کلا پریودام بین 26 تا 35 روز متغیره گیج شدم

درخواست دوستی ندین خواهشا آرامشم از همه چیز مهمتره برام خوشحال میشم با نظراتتون راهنماییم کنین 
از وقتی که اقدام کردم لکه بینی نداشتم پریود میشدم اونم دو روزه قبلا چهار روز بود پریودم به نظرم غیر ...

پریودشدی بیا امپول ازادسازی بزنم؟؟ ینی چی...

امپول ازادسازی واسه تخمکگذاریه ک وسط سیکل یا یکیدو روز اینوراونورتر میزنن

دکترت یا دکتر نیس

یاشما حواست ب تحویزش نبوده

چ دارویی داده بهت؟؟

پریودشدی بیا امپول ازادسازی بزنم؟؟ ینی چی...امپول ازادسازی واسه تخمکگذاریه ک وسط سیکل یا یکیدو روز ا ...

بله حرف شمام درسته اگر دکترشون اینو گفته هم حتما مشکلی هست چون به آدم عادی یه همچین چیزی نمیدم بعدم قبل از این چیزا سونو میگیرن

پریودشدی بیا امپول ازادسازی بزنم؟؟ ینی چی...امپول ازادسازی واسه تخمکگذاریه ک وسط سیکل یا یکیدو روز ا ...

همون دیگه گفت تا پریود شدم برم که روز دوم به بعد امپولو بزنه دیگه توضیح اضافه نداد فک کنم چون قبلش میخواسته بفرسته سونو و آزمایش اینجوری گفت آلفا لیپوئیک اسید،مگا سلنیم،ویتامین د،فولیک اسید،دوفامد،اوزیل

همون دیگه گفت تا پریود شدم برم که روز دوم به بعد امپولو بزنه دیگه توضیح اضافه نداد فک کنم چون قبلش م ...

همون دیگه چیه😐😐😐تو و دکترت دوتایی باهم قاط زدین ک

آمپول آزادسازی همون hcg زمانی تزریق میشه ک تخمک آماده آزادشدنه

اون امپولی ک توی دوره ی رشد تخمک میزنن اسمش hmg  ینی همون امپول رشد تخمک هس.

دو روز بعداز پریودت طبق گفته هات میشه روز ششم پریودت😑اسم دکترت چیه دختر؟؟؟مطمئنی ازش ک خودتو سپردی بهش؟

همون دیگه چیه😐😐😐تو و دکترت دوتایی باهم قاط زدین کآمپول آزادسازی همون hcg زمانی تزریق میشه ک تخمک ...

منظورم اینه که روزشو نگفت که فقط گفت روز اول یا دوم پریودی بیا اینجا میگم شاید اول میخواد بفرسته سونو فولیکول  بعدش وسط سیکل آمپولو بزنه حالا اون قرصایی که گفتم درسته خانوم دکتر چون به نظرم شما بیشتر میفهمی😅😂