2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگه اعصابشو داری بیار 

7 سال دیگه باید باهاش سروکله بزنی برای درسش 

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔
2805
منم دلم نیست ولی اطرافم بچه ۴باردارن

تورو خدا بچه سوم رو میخای چیکار برای عقب نماندن از کسانی که 4 بچه دارن؟؟؟؟؟ رحمت به اعصاب و روان خودت نمیاد، سوای پول، بچه بزرگ کردن فراوان فراوان اعصاب فولادین میخاد، با بچه یکساله، دنبال بارداری هستی، وای خدا، مگه قدیم هس، همون دوتا رو با کیفیت از لحاظ مالی، عاطفی، امنیت روانی بزرگ کن انگار شاهکار کردی، نه که‌ به‌ خاطر شلوغی یکی از بچه ها، عصبانیتت رو سر اون یکی خالی کنی، بازم خود دانی اما ایران دیگه جای بچه ی زیاد آوردن نیس 

آرع والله حوصلم نمیکشه

اگه حوصله ات نمیکشه از فکرش بیا بیرون چون واقعا بچه های الان اعصاب فولادی میخوان 

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔
حالا خودتون بگید چند بچه دارید؟

من ۲۴ و مجرد

اما

چون تربیت بدنی میخونم

توصیه ام اون بود

خداوند بچه هاتونو حفظ کنه

اما ده سال دیگه، عضلاتت بکار میان

و بچه سومی که ده سالشه تو پنجاه سالگی شما، خیلی بدردتون نمیخوره

واقع بین باشیم😅 

از طرفی دوتا کافیه، و اونطور حداقل برای خودت وقت داری! تا کی دنبال بچه و کار بچه باشی🤦🏻‍♀️

موهام فِرِ بُلَند، اونقدر گُلَم کَسی دلش نمیخواد بره هُلَند. 

وضعیت مالی خوب داری؟ در حدی که بتونی برای هر سه شرایط مطلوب فراهم کنی مثلا 3 تا مدرسه مناسب ، 3 تا کلاس مناسبت تقویتی و ورزشی و.... لباس و اسباب بازی و.... تامین موادغذایی خوب برای همه مثل مغزیجات و گوشت و.... سفر های مناسب (خارجی نه ولی حداقل در حد سالی یکی دوبار سفر داخلی خوب ، مثلا منظورم اینه زیر چادر آدم تن ماهی نخوره) و.... خیلی چیزای دیگه .

وضعیت روانی خوب : مثلا اعصاب آروم  داشته باشی ، عاشق بچه و بچه داری باشی ، وقت کافی برای رسیدن به خودت و خونه و بچه ها داری؟ با شوهرت رابطه خوبی داری؟ شکاک و.. نیستی نسبت بهش و.... خیلی چیزای دیگه .

اگه همه اینا اوکیه، و تنها کمبودی که توی زندگیت حس می‌کنی بچه اس بیار. سنت مناسبه ، من خیلی ها رو دیدم اولین بچه اشون رو ۴۲ سالگی آوردن تازه

🧡🍁به صبر ، مشکل عالم تمام بگشاید ؛که این کلید به هر قفل ، راست می‌آید🧡🍁

2810