2777
2789
الان یه ساله درس میخونم این 20 روز رو اگه مرور نکنم یه سال درس خوندنم هوا میره

خب پس مرور کن کم نیار 

بخدا خیلیا هستن که عاشق شکستت هستن پس این خوشحالی رو به اونا نده که فردا بگن فلانی زیرسایه من میتونس اینکاره بشه 

اینستا تا الان نصب نکردم در عوض وقتی که برای زندگی مردم میخاستم بزارم رو گذاشتم برای مطالعه 😎 اگر در مورد روانشناسی و مشکلات خانوادگی نظری دادم طبق تجربه ای بود که دیدم جبهه نگیرن دوستان

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دختر قشنگم برو جلو آینه یه نگاه به خودت بنداز... اونی که میبینی تنها کسی هست که میتونه نجاتت بده

یه جا خوندم نوشته بود اگه فقیر به دنیا اومدی مقصرش تو نیستی ، ولی اگه فقیر از دنیا بری صد در صد مقصرش خودتی...

بجنگ برای آینده‌ت بجنگ برای روزی که وقتی از بچه‌ت درباره تو میپرسن با افتخار بگه مامانم یه قهرمانه مامانم یه زن قدرتمنده

بجنگ برای آیندت

لطفا

شب بود ، شمع بود ، من بودم و غم... شب رفت ، شمع سوخت ، من ماندم و غم ...💔
تقریبا هر درسی رو ۲۵ درصد زدم فک کنم

پس بخون ریسک نکن 

منم آزمون کانون شرکت کردم 

ولی الان نمیتونم برامرکز بخونم نمی‌دونم چه مرگمه از یطرفم امروز سرماخورده 🥲

منتظرم زندگی قشنگیاشو نشونم بده   
2805
کانون رو چجوری زدی؟بنظرت میانگین چن درصد بزنیم قبول میشیم؟

بد نبود بستگی به تراز داره 

بنظرم امسال تراز ۷۰۰۰ به بالا قبوله ..حتما بخون تو 

بد نبود بستگی به تراز داره بنظرم امسال تراز ۷۰۰۰ به بالا قبوله ..حتما بخون تو

یعنی بنظرت چقد احتمال داره قبول شم؟ یا ۱ درصد احتمال نداره تو کانون قبول شم؟

ترازم چقد میشه هر درس ۲۵ درصد؟

یعنی بنظرت چقد احتمال داره قبول شم؟ یا ۱ درصد احتمال نداره تو کانون قبول شم؟ترازم چقد میشه هر درس ۲۵ ...

ترازت فکرکنم ۵۷۰۰ میشه ..نمی‌دونم من درصدام بالاتره ولی باز اطمینان ندارم قبول شم چون بستگی داره ..هنوز پاسخنامه سنجش نیومده و تراز مشخص نشده و خیلی چیزای دیگه بشین بخون مرکز حتما قبولی