2777
2789

20 روز دیگه آزمون دارم

اگه آیت 20 روز رو درس بخونم 

زندگیم تغییر میکنه ولی ناامید شدم😭😭😭

یچیزی بگو ب زندگیم امیدوار شم ب درس خوندن ادامه بدم💔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

منم همین بودم دو سال افسردگی شدید . گذشت الان از قبل پر انرژی ترم . این اوضاع موندگار نیست . میدونم هیچکس درکت نمیکنه و خسته شدی و توی سرت تو تنها ترین ادمی ولی باور کن خیلیا الان توی شرایط تو هستن تو ازش عبور میکنی 

عشقم بیست روز میدونی چند ساعته؟ خییییلی زمان داری و برنامه ریزی کن ده روز اول کلا تموم کن و ده روز دوم نمونه سوال حل کن 

انرژی منفی نده و نگو نمیتونم خودت رو قبول شده بدون حس من بخدا قوی هس و میدونم قبول میشی پس تلاش کن کم نیار 

میدونی توی اجتماع چقدر جایگاهت تغییر میکنه؟ پس کم نیار

اینستا تا الان نصب نکردم در عوض وقتی که برای زندگی مردم میخاستم بزارم رو گذاشتم برای مطالعه 😎 اگر در مورد روانشناسی و مشکلات خانوادگی نظری دادم طبق تجربه ای بود که دیدم جبهه نگیرن دوستان

اگه درس نخونی آزمونت رو هم بد میدی و احساس شکست میکنی

هر شکستی که ما میخوریم یکم از اعتماد به نفسمون رو از دست میدیم و فکر میکنیم چه قدر ناکافی و به درد نخوریم🥲

واسه همین باید سعی کنیم شکست های زندگی مون رو تا جایی که میشه به حداقل برسونیم

نمیگم موفقیت یعنی همیشه ۲۰ گرفتن و کمال گرایی خوبه ولی متوسط رو به بالا بودن هم تلاش لازم داره

اگه درس نخونی تاوانش رو بعدا با روانت باید پس بدی

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
خسته شدم تو شرایط خیلی سختی امحتی نمیتونم‌ گل سر بخرم

خب پس باید موفق بشی

من همیشه وقتی این حالت سراغم میاد مستند افراد موفق رو میبینم و میشم یه کوه انرژی و تلاش

معجزه کن صبر مرا 
2810