2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

بد نیست اوکیه .

پرایمرش تعریفی نداره .

ریملش خوبه و بیشتر حجم میده ولی بلند کردنش زیاد نیست

ژل ابروش سفیدک نمیزنه قدرت لیفتش عادیه 

کرم پودرش مات و سبکه و کاورش هم اوکیه

کانسیلرش نسبت به خیلی برندا خوبه و کاور متوسطه داره و سبکه و خوب می‌خوابه. 

پنککش کاور خوبی داره رنگ هاش هم خوبه

در کل این برند نسبت به قیمت پایینی که داره خوبه .

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅دخترممممم پروفم طنزه🦋 کاربر محترم نظر من خطاب به استارتر هست پس اگه مخالفی سکوت کن و رد بشو👏😑اگه توهین کنی مطمئن باش سکوت نمیکنم جواب برای بی ادبا زیاد دارم و همتونو حریفم😂🗡🗡آقایون درخواست ندید😑
بد نیست اوکیه .پرایمرش تعریفی نداره .ریملش خوبه و بیشتر حجم میده ولی بلند کردنش زیاد نیستژل ابروش سف ...

کانسیلرش می‌تونه تیرگی دو چشم منو از بین ببره ؟ 

دور چشمام خیلی تیرست زیاد پول ندارم محصولات آرایشی گرون بخرم چیکار کنم ؟

کاربری دست دو تا دوست 
کانسیلرش می‌تونه تیرگی دو چشم منو از بین ببره ؟ دور چشمام خیلی تیرست زیاد پول ندارم محصولات آرایشی گ ...

کلا تو برند های ایرانی و قیمت مناسب کانسیلر خیلی خفن نداریم ولی گابرینی واقعا خوبه کاورش نسبت به بقیه .

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅دخترممممم پروفم طنزه🦋 کاربر محترم نظر من خطاب به استارتر هست پس اگه مخالفی سکوت کن و رد بشو👏😑اگه توهین کنی مطمئن باش سکوت نمیکنم جواب برای بی ادبا زیاد دارم و همتونو حریفم😂🗡🗡آقایون درخواست ندید😑
پودر فیکس چی ؟

پودر فیکس فلورمار هم قیمت مناسبی داره هم خیلی خوبه

پنکیک لاکچری کوین چطوره این بهتره یا گابرینی؟

گابرینی بهتره

لاکچری کوین نه کرم پودر نه بقیه محصولاتش هیچکدوم خوب نیست تبلیغ الکی میکنن