2777
2789
بستگی داره اگه اولش این حرفو زده بعدش باهاش حرف زدی دیدی گرم گرفت باهات میخاسته خودشو بگیره میدونسته ...

چقد بیرحم بود من کل این چهارسال رو ثانیه به ثانیه بهش فکر میکردم و وقتی شرایطم جور شد اول به اون پیام دادم💔

نه اینطور که میگی انگار اهمیتی نداشتم براش🥲

نمیدونم چیکار کنم اروم شم الانم یوقتایی یادش میوفتم ولی نه همیشه💔🥲

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دیوونه س دکتره منحالمخوبه نسبت به بقیه میگ بخور همه رو

برو یه دکتر دیگه بگو ببخشیدا اخه گوسفند من تا اخر باید پنج تا بخورم چیزی ازم باقی میمونه هی معده برام میمونه

#Lord

2805
نمیدونم چیه که همیشه درونمه همیشه خدا داره انرژیمو میخوره همیشه خدا منو از خودم متنفر میکنه

پس روحیِ

یچیز بگم مسخره نیاد برات

مث یه خواهر بزرگتر میگم

بعنوان کسی ک دیدم لحضه آخر مرگ چقد ب دست وپای پرستار میفتن ک نذار بمیرم اشتباه کردم

بندت باخدا محکم کن

نماز بخون، باخدا حرفای خوب بزن،

جاهایی برو ک آرامش میگیری

کلیپ های دینی ومعنوی نگا کن

اگ امکانش رو داری 

یه سبک زندگی برا خودت انتخاب کن 

سرت گرم شه

عزیزم من بعنوان یه زن انقدررررر سختی کشیدم از بچگی ک اگ بگمت هنگ میکنه مغزت

اما بشدت عاشق زندگی ام 

هیچکس نمیتونه عشق درونم رو بکشه

چقد بیرحم بود من کل این چهارسال رو ثانیه به ثانیه بهش فکر میکردم و وقتی شرایطم جور شد اول به اون پیا ...

ابجی معمولا پسرا اکساشونو خورد میکنن حالا هرکی یه دلیلی داره برا خودش

#Lord

بنظرم حد وسط و نگه داری یه روزایی ناز بکشی یه روزایی نه چون مداومش قطعا خسته کننده میشه واسه مردا یا ...

زنا اگه عشق ببینن ناز میکشن وگرنه که پا پس میکشنو خسته میشن باید بدونی ناز کشیدنتو برای کی خرج میکنی احساستو برای کی خرج میکنی ادمتو اول بشناسی بعد ناز بکشی وگرنه طرف پررو نمیشه همه چیز دوطرفه باشه خوبه طرفت پایه همه چیز باشه کوه یخ نباشه

پس روحیِیچیز بگم مسخره نیاد براتمث یه خواهر بزرگتر میگمبعنوان کسی ک دیدم لحضه آخر مرگ چقد ب دست وپای ...

کاش جای شما بودم وقتی از درون قوی باشی هیچی نمیتونه خوردتت کنه ولی وقتی درونت خالی باشه دیگه نابود میشی

#Lord

2810