2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از اواسط ماه آذر و تمام ماه دی بدم میاد. از آدماش نه، فقط از این ۴۵ روز بدم میاد. انگار سیاهی مطلقِ، اوج سوز و سرما و بارندگی و تاریکیِ! حتی خاستگاری و عقدمون رو‌گذاشتم ماه دی که لااقل به عشق اون این ماه رو سر کنم.

ماه بهمن برف داره، جشن داره، ولنتاین داره، حس و حال عید داره، و از آغاز ماه بهمن دیگه روزها و شبا سریع میگذره تا عید عزیز.

۴۵ روز از وسط آذر تا آخر ماه دی رو، انگار منو به زور میکشونن، حالم بده اون روزا!

دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی .                                                                                مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری. 
میشه یه کم از خصوصیاتش بگی هم خوب هم بد

آروم ‌ریلکس در رفتار 

کمالگرا و پرتلاش در کار این کمالگراییش بعضی موقع ها رو مخه

مهربون وفادار 

ولی ‌وقتی که عصبانی شه و جوش بیاره هم فقط باید خیلی آروم از جلوی چشش برای یکی دو روز دور شی😁

دیگه همینا یادم بود 

کسی سوال میکند بخاطر چه زنده ای؟؟ و من برای زندگی تو را بهانه میکنم  و دختری در من ساز امیدواری مینوازد🌈🎸1403.04.24
2805
آروم ‌ریلکس در رفتار کمالگرا و پرتلاش در کار این کمالگراییش بعضی موقع ها رو مخهمهربون وفادار ولی ‌وق ...

ممنون عزیزم

وقتی عصبانی میشه دیر آروم میشه؟

اهل معذرت خواهی هست؟

یه رفیق مردادی داشتم، صمیمی صمیمی... ولی خب از یه جایی به بعد نشد😅 دروغایی میگفت که خب

اها منم مردادیم ولی خب از دروغ بدم میاد یاغیبت خیلی

شما متولد چ ماهی؟ 

مـاه مثل خورشیـב نیسـت وقتـے نگـاش میـکنـے چشمـات בرב نمیگیـرہ محـوش میشـے🌜✨️

میشه از خصوصیاتش بگی

خیلییی زود ناراحت میشه

زود جوشه

مهربونه 

لوسه گاهی مث پسربچه ها

احساساتیه

کمی تنبل 

غیرتیه به شدت

وقتی عصبانیه نفس نمیتونم بکشم انقد خطرناک میشه بعد خودش اوکی میشه اگه سکوت کنم🌚

صبح میشه این شب 🌠
ممنون عزیزموقتی عصبانی میشه دیر آروم میشه؟اهل معذرت خواهی هست؟

حالا نمی‌دونم ایناها مربوط به ماه تولدشه یا نه(من که اعتقادی ندارم) اره مثلا یکی دو روز طول میکشه همیشه میاد معذرت خواهی چ مقصر باشه چه من مقصر باشم (من خودمم شهریوریم ) 

کسی سوال میکند بخاطر چه زنده ای؟؟ و من برای زندگی تو را بهانه میکنم  و دختری در من ساز امیدواری مینوازد🌈🎸1403.04.24
اها منم مردادیم ولی خب از دروغ بدم میاد یاغیبت خیلیشما متولد چ ماهی؟

خیلی سرش با بقیه دعوا کردم حقیقتا😂 اخرشم مسالمت امیز دوستی خودمون تموم شد یعنی جنگ و دعوایی نبود، من خردادیم

....💖!
حالا نمی‌دونم ایناها مربوط به ماه تولدشه یا نه(من که اعتقادی ندارم) اره مثلا یکی دو روز طول میکشه هم ...

آهاان ممنون عزیزم

منم اعتقادی ندارم زیاد ولی زیاد دیدم خصوصیات مشترک بین ماه ها،گفتم شاید واقعا حقیقت داشته باشه

2810