2777
2789
چرا؟

باهم کنار نمیاییم 

با متولدین این ماه چالش شدید دارم

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ حیوانات و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

ی عدد ابانیم نبینم بدمو بگید😎😂😂

از  زن اردیبهشتی خوشم نمیاد خیلی

سلام مامانم ،میدونی مامان خیلی دلم تنگ شده واسه بوی عطر تنت واسه اون دستات واسه اون چشمات واسه اون نگات واسه اون اخمات واسه اون دعواهات واسه اون صدا زدنهات واسه اون مهربونیات هیچکس نمیتونه جاتو بگیره هیچکس نمیتونه حتی یک لحظه برام مادری کنه هیچکس...مامان یاد اون دستهای نرم و گرمت افتادمااااا،نمیدونی چه حسی دارم ، ماماان بدجور هواتو کردم تو خوابم نیستی تو بیداریم نیستی کجااایی مامان بگو چیکارکنم من دستاتو میخوام دوس دارم مثه قدیم سرسفره خیره بشی بهم بگی چرا نمیخوری ،چرا زود رفتی کنار چرا کم خوردی ...مامان بسه دیگه بیداارم کن  ای خدااا بسه این خوابِ لعنتی کی تموم میشه پیرم کرده این خواب،میدونم مامان تو خوابم هستی  میدونم بیداربشم بازم تو کنارمی ،میدونم مامان همه ی اینا خوابه ،این چه خوابیه ک بیدار نمیشم ،میدونی مامان من خستم هیچی حالیم نیست فقط تورو میخوام ،اخه بی انصاف تو ک اینجوری نبودی تنهام بزاری ،ماااماان مامان بس نیست بیدارم کن دیگه ،این چه خواب بدیه یکیم نیست بیدارم کنه انگار همه ی دنیا خوابن...  میشه برا شادی روح مامانم ی صلوات بفرستی🖤 اللهُم َصَلِ علی مُحَمَد وآلِ مُحَمَد وعجِل فَرَجَهُم🖤😔    دلم مامانمو میخواد ..ک بغلش کنم و از تموم دردام براش بگم...نازم کنه و بگه تاابد پشتتم..بهش بگم مامان خستم ،مامان زندگی بهم بد کرد ...بغلم کنه بگه مگه من مردم !تا تهش کنارت میمونم،نبینم دخترمو کسی ناراحت کرده باشه .....ولی من هیچوقت نگاه مظلومِ مامانمو💔 ،وقتی تو بستر بیماری ازش نگهداری میکردمو یادم نمیره... اگه قیامت قصه باشه تورو من کجا ببینم......؟؟؟😔🖤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شما ماهی♥️😂اذریای زندگی من خیلی اعصاب خورد کننحرفو تو دلشون اصلا نگه نمیدارنزیادی رکن

عزیزمی،حالا ما نه اینکه تعدادمون بالایه تو هر ماه داریم یه متولد،داداشم و من متولد اذریم حالا من دهن لقم ها....اما اون طفل معصوم ( پنجاه سالشه😂😂😂😂😂) خیلی دهنش قرصه از همه چی زندگیم براش گفتم حتی به خانومش نمیگه فداش بشمه منه فردا هم تولدشه

عشق مختص حسین ابن علی ست🌺🌺🌺🌺
2805

اوم خب خردادیا زیادی مودین اکثراً ، زیاد باهاشون نمیسازم ..

ولی خب به عنوان یه بهمنی از بهمنیام خوشم نمیاد زیاد (البت به جز یکیشون ک رفیقمه 🤣)

آبانیاهم ک جای خود دارن 

[army]   (:...I could see the sunshine

شهریور داداشام یکم زود عصبانی میشن وگرنه خوبن تقریبا

مهر که خودمم زیاد فحش میدن و چرت میگن ولی هیچ کدومش جدی نیست و مظلوم هم هستند از نظر بقیه

ای آن که دوست دارمت اما ندارمت                                     جایت همیشه در دل من درد مــی کـند💔🍃

واسه بقیه خسیسن ولی واسه خودشون خوب خرج میکنن😁😁

به نظرم کارشون درسته 

منم همینطورم 😅🤣

واسه خودم و همسرم بینهایت ولخرج و راحت و خوش گذرون . واسه بقیه اسکروچ

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ حیوانات و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

به نظرم کارشون درسته منم همینطورم 😅🤣واسه خودم و همسرم بینهایت ولخرج و راحت و خوش گذرون . واسه بقیه ...

شمام مهرماهی؟ وااای😂😂 اره عزیزم نگفتم خوبه یا بده که فقط ویژگیایی که برام اثبات شده رو گفتم خودم بهمنیم صادقانه گفتم زود رنجن 

صلواتی هدیه کنید برای داداش ابراهیم...♡
منو برادرم ی ماهه قهریمدعا کن آشتی کنیم دلم لک زده واس حرف زدن باهاش

الهی عزیزم 🥺 همین الآن زنگ بزن بهش بگو دلم برات تنگ شده،

داداش نعمته،باور کن من فهمیدم داداشم م سرماخورده صداش گرفته حالا پنجاه سالشه خیلی مورد احترام همه هست،بهش پیام دادم داداش رضا دردت به جونم مامان گفت صدات گرفته بهتری ان شاءالله

عشق مختص حسین ابن علی ست🌺🌺🌺🌺
2810