2777
2789
عنوان

بیاید بگید ببینم از لحاظ ظاهری شما سرترید یا هسرتون😄

| مشاهده متن کامل بحث + 503 بازدید | 58 پست

من قبلا يكبارعكست رو ديده بودم كه توعروسي با شينيون بودي 

اينجا خيلي بهتري 

ببين شينيون و ميكاپ ارايشكاعي سنت روخيلي بالاتر نشون داده بود الان هم سنت كمتره هم قشنگتري 

البته اينستا تو دارم اما فكر كنم اونجا عكس نزاشتي 

عكسهاي منو تواينستا ديدي ديگخ

وای چرا واقعا منم همیشه اینو میگن بهم 🤣

میگن شیطونی گوشمو میپیچونن😅

به شوخی 

چمیدونم بخدا من کلا همینم 

همای اوج سعادت به دام ما افتد❤اگر تو را گذری بر مقام ما افتد ❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ظاهری من اخلاق اون

منم دوست دارم همیشه خودم ظاهری سرتر باشم مرد ک سرتر باشه همش تو چشمه

کامنت که میزارم چون تاپیک زدی نظر خواستی نظرام طبق تجربمه و چیزایی که یاد گرفتم پس مطمئن نیستم برای شما هم پاسخگو باشه چون من فقط بخش کوچکی از مسئله شما رو توی تاپیک دیدم نه تمام ماجرا و جوانب رو پس خدایی نکرده با یه پیشنهاد و طناب پوسیده من نری توی چاه و بهتره به عقلت رجوع کنی …

میگن شیطونی گوشمو میپیچونن😅به شوخی چمیدونم بخدا من کلا همینم

😍😂

کامنت که میزارم چون تاپیک زدی نظر خواستی نظرام طبق تجربمه و چیزایی که یاد گرفتم پس مطمئن نیستم برای شما هم پاسخگو باشه چون من فقط بخش کوچکی از مسئله شما رو توی تاپیک دیدم نه تمام ماجرا و جوانب رو پس خدایی نکرده با یه پیشنهاد و طناب پوسیده من نری توی چاه و بهتره به عقلت رجوع کنی …

منم دوست دارم همیشه خودم ظاهری سرتر باشم مرد ک سرتر باشه همش تو چشمه

منم الان اخلاق خوبه همه میگن از تو خوش اخلاق تره بهتره سفر اینا با اون بیشتر خوش میگذره جای دسته جمعی بخوایم بریم میگن اگه ابوالفضل میاد بریم 😑😃

خودت رو به خودت ثابت کن نه به دیگرانᰔᩚ
منم الان اخلاق خوبه همه میگن از تو خوش اخلاق تره بهتره سفر اینا با اون بیشتر خوش میگذره جای دسته جمع ...

ای جان عزیزم همیشه مانا باشید😍😍😍

شبیه همیم

خیلیا فکر میکنن فامیلیم

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

در ی سطحیم

همسرمم خوش چهرس❤

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

ندارم

ولی کراشم تقریبا هم سطحیم 😂😂😂

ولی خداییش اون خوشتیپ و خوش هیکله خیلی ، قیافشم خوبه

خودمم قد و هیکلم خوبه ولی مال اون بهتره 😂😂😂

ولی اخلاقش ی کم تنده ، من از اون بدترم 😂

این کراشی ک میگم چند ساله فقط کراشه ، باهاش حرف نمیزنم 😂😂😂

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚🌱💚 عشق اول و آخرم استقلالم ⭐️💙👑💙⭐️ گناهه وگرنه میگفتم خدایی Esteghlalam زندگیم 💙💫 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند 💙🙃 میخواهم نامِ تو را تتو بزنم بر بدنم تا که باقی بماند نامِ تو در کفنم 💙🥲 تو قشنگ ترین تعهد منی بند بند وجودم ، نبوده نیست و نخواهد بود جز تو کسی عزیزِ این تن ، استقلال جانم عزیز ترینم 💙 تاجِ کبیر ⭐️💙👑💙⭐️
شبیه همیمخیلیا فکر میکنن فامیلیم

چه خوبه🥹

چه خوبه🥹

😍

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋
2810