2777
2789
عنوان

خانوادم بدون اینکه نظر منو بپرسن خواستگارامو رد میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 455 بازدید | 52 پست

عزیزم خدایی نکرده پنج سال دیگه میای اینجا تاپیک میزنی به خاطر شرایط بد مجردی مجبور شدم ازدواج کنم ازچاله افتادم تو چاه!حالا خانوادمم حمایتم نمیکنن شوهرمم اذیتم میکنه چیکار کنم!!!!!

خواستگاری که الان هست دو سه سال دیگه هم هست فعلا فقط تمرکزت رو بذار رو کنکورت بری دانشگاه سطح زندگی و خواستگارات خیلی فرق میکنن

وقتی هیچ حمایتی ندارم چجوری بخونم !

باشه باز همه ی تلاشتو بکن کنکورتو بده ک بعدا پشیمون نشی بعدش برو سراغ شغل های هنری یا غیره 

ببین بابات کلا پشتت نیس حداقل مستقل باش حقوق داشته باش ک پشتوانه برا خودت داشته باشی ب مردا اعتمادی نیس 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ول کن از الان ازدواج اخه؟ 

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم🌌      یه روزه خوب میاد:)💔 دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده:))    به اسم کاربری دقت نمیکنم🦦                                         کاربری دست ²نفره M&A💞(دوتادوستِ‌همسن🥳)

تا حدودی راست میگه استارتراز نظر عاطفی و جنسی و مالی و.... هرکس خودش بهتر میدونه چه زمانی وقت ازدواج ...

اشتباه نکن! 

17سالشه

من از 15 سالگی دلم میخاست ازدواج کنمو بین رفیقام همه میگفتن تو عروسیی هستی ولی الان هرچی میگذره تازه میگم ن سن 20 خوبه! ن سن 22خوبه ولی تازه الانکه شده 23سالم میگم خوب شد عجله نکردما! خوب شد بابام گفت ن! میدونی یسری چیزا ازروی هیجانه! بخاطر فشار زندگیه! 

کاش خونمونو میدی!! 😥

اگه با این تفکر که خونه شوهر از خونه خودمون بهتره ، ازدواج کنی وضعیتت هزار برابر بدتر میشه اونموقع دیگه راه برگشت هم نداری چون خانواده‌ت پشتوانه‌ت نیستن ، هرچقدر بابات بهت سخت بگیره ولی یچیزی رو باید ازش بپذیری ، خودت باید قبولی دانشگاه دولتی بگیری و بعدشم بری سرکار 

وقتی شاغل بشی دیگه شوهرتم بد باشه خانواده‌ت هم که پشتت نباشه خودت میتونی راحت طلاقتو بگیری 

باشه ؛ حق با تو (هر کی لایک کرد ایشالا گرگ بخور‌َتش)

عزیزمبه هیچی دیگه کاری ندارم چون واقعا توشرایط شما نبودم ولی اینکه درس بخونی کار کنی وبه استقلال مال ...

من نمیگم ازدواج کنم و ترک تحصیل 

من میگم با کسی ازدواج کنم که حمایتم کنه که درس بخونم 

لطفا اگه حس ششم یا ف ال گیری امضای منو می بینه بگه کی می بینمش 🥺🙏 امیدوارم کسی که منو ذره ای هم دوست داشته باشه خدا بهش سلامتی و پول فراوان هدیه کنه 😁 در نا امیدی بسی امید است چون خدای من خدای مهربان و معجزه است 😍درسته خیلی گناهکاریم اما خدایا همه ما دلمون به نعمت ها و لطف شما خوشه 💝 ارادت خاصی به امام حسین دارم و آرزومه روز مرگم تو ماه محرم باشه 🙂 برای خیلی هاتون صلوات می فرستم شما هم تو دعا کردناتون من ِدختری دلتنگ رو یاد کنید مرسی🥰
اگه با این تفکر که خونه شوهر از خونه خودمون بهتره ، ازدواج کنی وضعیتت هزار برابر بدتر میشه اونموقع د ...

من نمیگم ازدواج کنم و ترک تحصیل 

من میگم با کسی ازدواج کنم که حمایتم کنه که درس بخونم 

و اونم ازدواج با یه آدم درست و حسابی نه کسی که بخوام ازش طلاق بگیرم 

لطفا اگه حس ششم یا ف ال گیری امضای منو می بینه بگه کی می بینمش 🥺🙏 امیدوارم کسی که منو ذره ای هم دوست داشته باشه خدا بهش سلامتی و پول فراوان هدیه کنه 😁 در نا امیدی بسی امید است چون خدای من خدای مهربان و معجزه است 😍درسته خیلی گناهکاریم اما خدایا همه ما دلمون به نعمت ها و لطف شما خوشه 💝 ارادت خاصی به امام حسین دارم و آرزومه روز مرگم تو ماه محرم باشه 🙂 برای خیلی هاتون صلوات می فرستم شما هم تو دعا کردناتون من ِدختری دلتنگ رو یاد کنید مرسی🥰
من نمیگم ازدواج کنم و ترک تحصیل من میگم با کسی ازدواج کنم که حمایتم کنه که درس بخونم

همچین کسی پیدا نمیشه خونه شوهر همه کارا روی دوش توعه عزیزم

باشه ؛ حق با تو (هر کی لایک کرد ایشالا گرگ بخور‌َتش)

اشتباه نکن! 17سالشهمن از 15 سالگی دلم میخاست ازدواج کنمو بین رفیقام همه میگفتن تو عروسیی هستی ولی ال ...

اشتباه نکن اولش خیلی خوب بود😄😅

من ۳۰ سالمه عزیزم (نزدیک ۳۱)

و یک بار ازدواج کردم

تجربه ی من اینو میگه.

ضمنا الان شرایط اقتصادی خوب نیست. پسرا دیگه تمایلی به ازدواج ندارن. ازدواج ها خیلی کم شده، ایشون هم که شرایط خانواده اش خوب نیست، پس نباید همه ی مورد ها رد شن، باید منطقی تصمیم گرفت!

و اینکه شرایط همه یکسان نیست. (شرایط از نظر عاطفی و مالی و جنسی)

با من بحث نکن قشنگوم . این کاربری هزارممه
من نمیگم ازدواج کنم و ترک تحصیل من میگم با کسی ازدواج کنم که حمایتم کنه که درس بخونم

استارتر من درکت میکنم

اگه عمه یا خاله یا مامانبزرگ دلسوز و منطقی و تحصیل کرده داری که راز نگهداره، بهش بگو که باید حمایت شی و برات بهتره که ازدواج کنی، تا با خانوادت صحبت کنه

اشتباه نکن اولش خیلی خوب بود😄😅من ۳۰ سالمه عزیزم (نزدیک ۳۱)و یک بار ازدواج کردمتجربه ی من اینو میگه ...

مرسی که منو می فهمی 😢

کسی که تو مجردی خوشه پول داره آزادی آسایش خونه بدون جنگ و دعوا و حمایت عاطفی هیچ وقت نمیتونه درک کنه من چی میگم 

مرسی که منو می فهمی 😢کسی که تو مجردی خوشه پول داره آزادی آسایش خونه بدون جنگ و دعوا و حمایت عاطفی ه ...

اره گلم 

میفهمم چی میگی 

تو یکیو میخوای که پشتیبانت باشه. اگه انتخاب درست داشته باشی، میتونی پشتیبان داشته باشی، چرا که نه!

فقط خانواده ات باید یه کم منطقی تر باشن که نیستن 

تا حدودی راست میگه استارتراز نظر عاطفی و جنسی و مالی و.... هرکس خودش بهتر میدونه چه زمانی وقت ازدواج ...

دختری که فقط ۱۷ سال توی این دنیا ازدواج کرده و نمیدونه ۵ سال دیگه از نظر جسمی و عاطفی و جنسی چطوریه، احتمال خطا کردنش زیاده. 

همه ی نوجوون ها توی این سن میخوان ازدواج کنن. چه دختر چه پسر. فکر میکنن میتونن یه زندگی‌رو بچرخونن

استارتر جان

من فکر می‌کنم شما یه مقدار خودت رو دست کم میگیری با توصیفی که از ظاهر خودت کردی... همین که دو تا خواستگار پر و پا قرص داشتی مشخصه شما حتما چیزهایی داری که به چشم خودت نمیاد. 

دوستانه بهت میگم ، اگر درس بخونی و به پیشرفت کنی خیلی انتخاب های بهتری میتونی داشته باشی. الان به عنوان دختر بچه ای که درس نخونده و وضعیت خانواده مناسبی نداره ازدواج میکنی. چند سال دیگه، به عنوان دختر قوی و با تحصیلات و مستقل ازدواج میکنی.

خیلی ها مناطق محروم ام. همه کلاس نمیرن. همه معلم های معروف و گرون ندارن

❌ فارغ تحصیل کارشناسی ارشد روانشناسی بالینی
2810